Madplan uge 17

DSC01546

I fredags købte jeg de her flotte lilla tulipaner i Føtex. 50 stk for 50 kr – vildt billigt. Det var en fantastisk måde at starte weekenden på. Jeg elsker friske blomster og ikke mindst tulipaner. Den forlængede weekend har været FYLDT med hyggelige sammenkomster med både venner og familie. Det har været så dejligt, at se så mange søde mennesker og samtidig have tid til at være os selv og hygge os herhjemme ♥ Jeg glæder mig til næste uge, hvor jeg håber på, at få tid til, at købe højbede til de mange spirer, som jeg har både indenfor og i drivhuset. Det er skønt, at der er lyst længe om aftenen nu. Det giver tid til at få plantet lidt efter Luca er blevet puttet. DSC01536

Madplan uge 17

Mandag: Vietnamesiske forårsruller med krydrede oksekødsstrimler, frisk koriander og friske grøntsager. 

Tirsdag: Grillet laks med pesto og store bagte kartofler. Dertil grillede tomater og løg. 

Onsdag: ”Korean-barbeque” på raclette. Jeg har aldrig prøvet dette før, så glæder mig til, at min søster skal introducere det for mig.

Torsdag: Farspandekage med revet gulerod og hvidkål (Det hele laves på en stor pande). Dertil rugbrød med smør.

Fredag: Engelskbøf med stegteløg, brunsovs og agurkesalat. Dertil nye små kogte kartofler.

Lørdag: Kartoffelpizza med cherrytomater, hvidløg og kyllingestrimler. Dertil en grov salat af rodfrugter og frisk spinat.

Søndag: Caesar salat med kylling og tomat bruchetta.

Her er der lidt billeder fra vores weekend

DSC01567

DSC01900

DSC01650

DSC01625

DSC01666

// Regine Elisabeth

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *