Hjemmelavede sprøde Chili Cheese Tops

DSC01500

En rigtig greasy snack, som vist kun skal høre weekenderne til. Men – mmmh – hvor var det godt, da vi i søndags endelig fik taget os tid til, at lave chili cheese tops selv. Både Martin og jeg har i mange år arbejdet på Mc.Donalds og det skal da ikke være nogen hemmelighed, at vi ELSKER maden derfra. Vi har længe snakket om, at det kunne være sjovt at lave chili cheese tops selv. De bliver vist aldrig som de helt ægte fra Mc. Donalds, men hold nu op det var en god eftermiddagssnack. Vi fik ihvertfald stillet vores Mc.Donalds ”cravings” en smule.

DSC01494

Vi spiste de sprøde chili cheese tops med en edemamebønne-humus og totilla-chips.

Ingredienser

  • 200 g revet cheddarost
  • 200 g revet mozarellaost
  • 2 æg
  • ½ glas fint hakkede syltede jalapenjos
  • Mel
  • Rasp
  • Rapsolie
  • Salt&Peber

Ost, ét æg, lidt mel og de fint hakkede jalapenjos røres sammen. Herefter trykkes de sammen til små kugler. Det tager lidt tid, at få dem til at hænge sammen. De rulles i mel, som er tilsat lidt salt og peber. Herefter dyppes de i et sammenpisket æg og rulles i rasp. Når alle kuglerne er rullet i rasp, lægges de i den varme olie i ca. 3 minutter. Velbekomme – lækre sprøde chili cheese tops.

DSC01496

//Regine Elisabeth

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *