10 ting jeg vil lave i april

DSC01436

Endelig er april her og hvor glæder jeg mig til skønne forårsdage med masser af sol. Livet på landet bliver en lille smule dejligere end det var i forvejen, når de fineste små forårsblomster dækker græsset og fuglene kvidrer så snart solen står op. Jeg nyder, at vi har mulighed for at være ude når vi kommer hjem i hverdagene. Vi har de sidste dage trodset gråvejr og støvregn og opholdt os ude så lang tid som Luca har kunne holde sig varm – mig med en frisk brygget kaffe i hånden og Luca med en banan. Sikke hyggeligt. Det er noget andet end livet inde midt i Aalborg med en lille altan, som den eneste private udendørs kvadratmeter 🙂 Jeg har mange ting, som jeg gerne vil nå i løbet af april, dog uden at stresse over det. Jeg når det som jeg når ♥

DSC01430

10 ting jeg vil lave i april. 

 1. Spise koreansk barbeque med mine søstre ♥
 2. Plante de små spirer til køkkenhaven ud.
 3. Klørgøre et gammelt hønsehus, så vi kan få anskaffet os et par høns som kan lave lækre frisk æg til os.
 4. Købe et godt sæt regntøj samt gummistøvler til Luca
 5. Spise på en hyggelig restaurant med min farmor til hendes 75 års fødselsdag.
 6. Begynde til Yoga – der blev desværre ikke tid til det i sidste måned. Så nu prøver jeg igen 🙂
 7. Lave sunde ”skyr” is til Luca, så hun også kan få lidt ekstra godt engang imellem.
 8. Tage på loppemarkeder og finde fine ting til mit hjem ♥
 9. Drikke eftermiddagskaffe på kanten af sandkassen.
 10. Hækle et hvidt pudebetræk til sofapuden. Jeg er så småt igang 🙂

 

DSC01428

//Regine Elisabeth

2 Comments

 1. Anne Birgitte Jensen april 9, 2016 at 11:51 am

  Lyder bare rigtig hyggeligt, jeg har fint Hvidt garn, du må få til dit hækleprojekt.

  Reply
  1. RegineElisabeth april 10, 2016 at 4:48 pm

   Lyder godt . Jeg kommer ihvertfald til at mangle så det vil være helt perfekt hvis jeg kan få et enkelt nøgle af dig <3

   Reply

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *