Madplan uge 13

DSC01358-1

I denne uge fik jeg lavet nogle saltmandler. Det er virkelig en lækker og forholdvis sund snack, som er perfekt når man trænger til noget godt hen på aftenen eller i madpakken. Jeg skal vist have lavet en lille portion saltmandler mere i løbet af næste uge. Martin var fornylig på seminar i Tyskland og tog i den forbindelse masser af billige mandler og valnødder med hjem. Jeg synes, det er så ærgerligt, at nødde er så dyre her i Danmark. De er jo fantastiske i både brød, salat, kage og som snacks.

Madplan for uge 13

Mandag: Lasange med plader af totilla-pandekager, kødsovs med røde kitneybønner, totillia-chips og revet ost. Dertil blomkål stegt på panden. 

Tirsdag: Pizza med cherrytomater og mozzarella. Rucolasalat og parmaskinke kommes på den færdigbagte pizza. 

Onsdag: Torskeboller i karry med ris. Dertil en salat af kogt rødbede og æble skåret i små stykker vendt i en dressing af skyr, salt, sukker og citron. 

Torsdag: Stegte ris (af ris fra onsdag) med kylling, ærter, æg og hvad vi ellers lige har i køleskabet.

Fredag: Svinemørbrad fyldt med pikantost og champignon svøvt i bacon. Dertil pommes lavet af sødkartoffel og en salat af gulerod, rødkål, masser af persille og rucola.

Lørdag: Teriyaki kylling (teriyaki marinaden laves af soyasovs, østerssovs, honning, hvidløg og rødløg) samt pastasalat med rødløg, tomat, sorte oliven og frisk spinat.

Søndag: Blomkålssuppe med bacon og stegte champignon. Dertil et lækkert brød.  

//Regine Elisabeth

 

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *