Bønnesalat

Bønnesalat

Det skal være let, hurtigt og samtidig sundt i en travl hverdag. Og det er præcis hvad denne bønnesalat er. Vi elsker den og det er ofte den, vi smider på bordet, når vi ikke vi har nået at forberede andet grønt til aftensmaden. Den tager maks 5 minutter at lave.

  • Et par håndfulde bønner
  • Et par håndfulde ærter 
  • Et halvt  løg
  • Mozzarella ost
  • Olivenolie
  • Salt&Peber

 

Bønner og ærter kommes i kogende saltet vand i et par minutter. Løget snittes i fine tern og mozzarellaosten skæres i skiver. Lad bønner og ærter afkøle. Løg, bønner og ærter vendes sammen og mozzarellaosten lægges ovenpå. Salaten krydres med salt og peber og toppes med en smule olivenolie.

Jeg bruger oftest frosne bønner og ærter. Men en deluxe udgave af denne grøntsagssalat er selvfølgelig med friske bønner og nybælgede ærter. Man kan sagtens bruge lækker cremet feta istedet for mozzarella.

Velbekomme.

//Regine Elisabeth

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *