Hjemmelavet kyllingesalat

DSC01370

Herhjemme nyder vi endelig at have ferie. Det er dejligt, at der er god tid til små projekter og til at lave absolut ingenting. Idag har vi været udenfor. Det var simpelthen så sjovt at se, hvordan Luca nød at lege på terassen. Vi skal meget snart have sat en sandkasse og et gyngestativ op. Jeg er sikker på at hun kommer til at elske begge dele ♥ Her kommer en opskrift på en nem og lækker hjemmelavet kyllingesalat.

DSC01373

Opskrift på hjemmelavet kyllingesalat

  • 250 g kyllingefilet
  • 250 g champignon
  • 1 bundt grønne asparges
  • 1,5 dl. creme fraiche
  • 2 spsk. mayonnaise
  • 2 spsk citronsaft
  • 1 tsk sennep
  • Salt&Peber

Kyllingefileterne koges i 10-15 minutter og skæres i små stykker. Asparges koges i 2 minutter i saltet vand og skæres derefter i små stykker. Champignon skylles, skæres i kvarte og steges på pande i lidt olie. De drysses med salt og peber undervejs. Imens grøntsagerne og kyllingen køler af røres creme fraiche, mayonnaise , sennep, citronsaft og salt&peber sammen. Tilsidst røres alle ingredienser sammen og det smages til med salt.

DSC01379

Denne kyllingesalat kan bruge til rugbrødsmadder, men også til aftensmad, hvor den kan serveres til en grov salat og et lækkert brød. Den smager så skønt og tager ingen tid at lave.

//Regine Elisabeth

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *