Madplan uge 10

DSC01179

Tænk at vi allerede er 10 uger inde i det nye år. Det er næsten ikke til at forstå. Heldigvis er ugerne blevet brugt på nogle skønne ting. Martin og jeg var på hotelophold på fyn her i weekenden. Det var et smukt sted – hotel Sixtus -, som lå lige ned til fjorden i Middelfart. Det var skønt med ro og tid til at have lange snakke, spise god mad, drikke vin og slappe af. Det er bestemt ikke sidste gang, at vi tager en overnatning væk hjemmefra, for lige at få tid til at koble helt af fra hverdagen og dens mange gøremål. På vejen hjem kørte vi forbi ”vest bazar” i Århus området. Sikke en oplevelse. Der var alverdens grøntsager, krydderier, kød og mange andre ting. Det kan varmt anbefales, at slå et smut forbi, hvis man alligevel er i nærheden. Her er lidt blandede billeder fra vores weekendtur ♥

collage

DSC01165

Næste uges madplan er lavet i samarbejde med Martin på køreturen hjem til Nordjylland 🙂

Madplan uge 10

Mandag: Brændende kærlighed med rødbeder og pandestegte lynkogte broccolibuketter med ristede mandler og revet parmasan.

Tirsdag: Ovnbagte spyd med fiskefilet- og laksestykker samt hjemmelavet kartoffelsalat af aspargeskartofler, løg, dild, grønne asparges, cremefraiche, sennep, honning og salt&peber.

Onsdag: Kødboller i tomatsauce med masser af frisk basilikum. Dertil frisk pasta og mozarellaost.

Torsdag: Rester eller rugbrød og spejlæg.

Fredag: Karrysuppe med ris og kylling. Dertil et lækkert groft brød.

Lørdag: Medisterpølse med kogte kartofler, brunsovs og rødkål.

Søndag: Hotdogs med pølser svøbt i bacon, hjemmelavede ristede løg og syltede agurker.

DSC01167

DSC01178

DSC01181

// Regine Elisabeth

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *