10 ting jeg vil lave i marts

DSC01019

På flere af de blogs jeg følger, laver de en måneds ”to-do” liste. Jeg synes det er en god idé, da det både hjælper til at overveje hvad ens dyrebare tid skal bruges på og ikke mindst for at huske sig selv på mange af de ting, som man løbende kommer i tanke, om kunne være sjovt at gøre, men som man ofte glemmer igen. Så for fremtiden vil jeg lave en liste med 10 ting, som jeg håber på at nå i den nye dugfriske måned. Jeg har løbende i februar nedskrevet ting og sager, som skal på min liste for marts måned.

10 ting jeg vil gøre i marts

… På hotelophold med Martin. For første gang nogensinde skal jeg undvære Luca i over et døgn. Jeg VIL nyde lørdag-søndags opholdet, selvom jeg ved at jeg kommer til at savne den lille mus utroligt meget.

… Læse mine to nyindkøbte bøger: To brødre af Ben Elton og Mig før dig af Jojo Moyes

… Bage mange lækre langtidshævede brød, som er æltet og formet på det helt rigtige måde. Forhåbentligt kommer der en fin og let opskrift ud af det her på bloggen senere hen.

… Købe frø til mit kommende højbed i haven, som skal indeholde forskellige slags salat, radiser, spinat, små gulerødder og massere af krydderurter. Måske kommer der andre ting til når jeg står og kigger på stativet med frø i butikken.

… Spise fondué hos min Farmor sammen med mine søstre UDEN børn og mænd 🙂

… Gå på skovtur med kaffe og en lille madkurv sammen med Luca og Martin ♥ Vi vil også forsøge at nå en tur ud i haven, i skoven eller over og fodre heste – hver dag. Det er så forfriskende at komme lidt ud, når man sidder på skolebænken en hel dag.

… Starte på et Yoga hold i Aalborg – forhåbentligt kan det blive én gang om ugen.

… Gøre hovedrent i hele hytten. Jeg synes det er den perfekte måde at gå ind i foråret på. Det er så skønt når alt er organiseret og rent …. så længe det varer 😉

… Komme igang med en tipi til Luca’s værelse, som jeg egentlig gik i gang med for 6 måneder siden.

… Kigge i masser af opskriftbøger så jeg kan få nye, sjove og gode ideer til madlavningsprojekter i køkkenet.

Jeg glæder mig til hvert eneste punkt på min liste – og jeg ser frem til at poste mange indlæg om dem her på bloggen. Marts er en fantastisk måned fyldt med lys, varme og smukke farver.  Et lille kig ind i min februar herunder ♥

DSC00746

DSC01128

DSC01109

DSC00799

DSC00692

DSC00951

DSC01028

DSC00736

DSC00976

// Regine Elisabeth

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *