Madplan uge 9

DSC00107

Så er uge 8 ved at være forbi. En uge hvor jeg slet ikke nåede at lave andre indlæg end dette. Nogle gange tager dagene bare hinanden. I denne uge har det heldigvis været mange skønne ting og aftaler, som tiden er blevet brugt på. Jeg håber, at jeg når lidt mere herinde i næste uge. Nu kommer vores madplan for uge 9.

Mandag: Torskefiletter bagt i bagepapir i ovnen sammen med spinat, cherrytomater og basilikum. Dertil kartoffelmos og en salat af rucola, frisk mozarella, bolchebeder og forårsløg.

Tirsdag: Thaisuppe af kokosmælk, hønsebouillon, citrongræs, ingefær, forårsløg, babymajs og kylling. Dertil et godt brød eller ristet rugbrød med smør.  

Onsdag: Skinkeschnitzler med ærter og store bagekartofler med smør.

Torsdag: Rester fra suppen og rugbrød med bla. æg og kartofler. 

Fredag: Bøfsandwich og en salat af små blomkålsbuketter, æblestykker, rødløg og revet parmesanost. 

Lørdag: Kyllingelår og pastasalat med broccoli, majs, rødløg og cremefraiche. Dertil bønner stegt i ovnen.

Søndag: Lasange fyldt med de grøntsagsrester, der måtte være tilbage i køleskabet. Dertil en salat af fint hakket hvidkål, olie, eddike, salt, peber og oregano.

Jeg håber, i får en skøn start på næste uge ♥

//Regine Elisabeth

 

(Visited 1 times, 1 visits today)

2 Comments

  1. Sanne februar 28, 2016 at 8:09 pm

    Uh, lyder lækkert altsammen. Det er dejligt med inspiration til at sætte kulør på aftensmaden. Tak for det!

    Reply
    1. RegineElisabeth februar 29, 2016 at 9:05 am

      Tak – jeg glæder mig også til at sætte tænderne i det hele 😀 Dejligt at høre, at du kan bruge den ugentlige madplan som inspiration 🙂 Knus <3

      Reply

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *