Madplan Uge 7

 

DSC00976

Så er det blevet tid til næste uges madplan. Der har ikke været meget aktivitet på bloggen i denne uge. Vi har været syge på skift herhjemme, så derfor er aftenerne gået med at slappe af og sove. Øv at bruge størstedelen af sin uge på det, men nu er det ovre og der går forhåbentligt lidt tid inden, vi bliver ramt igen. Vi har haft en weekend med forrygende vejr. Lørdag formiddag tog vi endnu engang en tur i zoo, som simpelthen er et HIT for Luca. Martin og jeg synes også, at det er et rart sted med hygge og masser af frisk luft – lige noget, der passer os. Idag har vi haft besøg af mødregruppen. Det var så hyggeligt og HOLD NU OP, der er gang i den med så mange små krudtugler. Det var et dejligt gensyn med dem alle ♥

Ugens madplan

Mandag: Frikadeller med ovnbagte små kartofler vendt i persille. Dertil pandestegt spidskål og cremefraiche-citron sovs. 

Tirsdag: Hjemmelavede grove bagles med røget laks, rucolasalat, tomat, dild og mayo. 

Onsdag: Tærte med skinke, bacon, broccoli, feta og pinjekerner. Dertil en grov salat af revne rodfrugter og frisk spinat.

Torsdag: Utraditionel taco – hvor tacoskallerne er byttet ud med hjertesalatsblade. De fyldes med kødsovs, rød peber, frisk spinat, reven gulerod og jalapenos. Derudover serveres totilla chips med guacamole og salsasovs.

Fredag: Kyllingeoverlår med hassleback kartofler og denne bønnesalat

Lørdag: Entrecote bøffer med pommes, hjemmelavet rødvinssovs samt en salat af rucola, couscous, feta og hvad der ellers er tilbage i grøntsagskuffen.

Søndag: Burgere med kyllingebøffer, salat, tomat, agurk og disse syltede rødløg samt ovnbagte søde kartofler. 

DSC00983-1

// Regine Elisabeth

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *