Syltede rødløg

DSC00717

Jeg bliver simpelthen nødt til at dele denne opskrift med jer. De her syltede rødløg kan bruges til stort set alt, de smager utroligt godt og ser samtidig fantastisk ud på det meste mad. Vi har brugt dem på svinemørbradsbøffer, i pitabrød, i burgere, i salater, oven på pålæg og meget meget mere. Det tager ikke mere end 10 minutter at lave og kan holde sig omkring 2 uger i køleskabet. Så hvis du har lidt rødløg liggende, som er ved at være lidt kedelige så brug dem endelig til dette.

DSC00724

Ingredienser

4 små rødløg

2 dl æblecidereddike

2 dl vand

100 g sukker

10-15 hele peberkorn

3 laurbærblade

Løgene snittes som ønsket (ringe, lange stykker, tern). Æblecidereddike, vand, sukker, peberkort og laurbærblade koges op. Løgene tilsættes og småkoges i 5 minutter, hældes derefter på glas og sættes på køl. Lad dem tække i ca. et døgn.

DSC00713

DSC00707

// Regine Elisabeth

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *