Madplan uge 6

DSC00794Idag skal vi besøge mine forældre. Vi skal på vejen derud slå et smut forbi et lille landsted, som sælger de lækreste ØKO-æg meget billigt. Jeg køber for så vidt muligt økologisk – især grøntsager, frugt, mælk og æg. Jeg ville ønske, at jeg også kunne købe økologisk kød, men det er desværre ofte for dyrt til vores nuværende madbudget. Jeg er ikke fanatisk med økologi. Jeg kan sagtens spise madvarer, som ikke er økologiske – men jeg kan virkelig godt lide, at det vi fylder os med (især Luca) er noget ordentligt uden sprøjtegift og andet skidt. Hellere lidt, men godt.

Ugens madplan

Mandag: Svenskpølseret med ovnbagte bønner.

Tirsdag: Caesarsalat med kylilingebryst, croutoner, dressing og en ristet rugbrød til. 

Onsdag: Pitabrød med hjemmelavet tunsalat samt salat, agurk, tomat og ærter

Torsdag: Rester fra ugens første dage / rugbrød med godt pålæg – samt broccolisalat. 

Fredag: Culottesteg med ovnbagte rodfrugter, hjemmelavet bearnaisesovs og rucolasalat med rødløg, feta og masser af cherrytomater.

Lørdag: Denne lækre Pad Thai hvor kylling er skiftet ud med tigerrejer. Dertil en salat af frisk spinat, feta og lidt revne rodfrugter (rødbede, jordskokker og gulerod)

Søndag: Kartoffel-Porre suppe med stegt bacon og brød.

Her er lidt billeder fra en skøn mini ferie til Norge. Sikke et smukt land fyldt med rå klipper, kuperet terræn og højt til himlen. Jeg kan godt forstå, at det er fristende at flytte dertil – men hvor vil vi savne Luca’s kusiner og deres forældre her i Danmark. Heldigvis har vi skype, hvor vi kan ses hver uge 🙂

DSC00785

DSC00796

DSC00789              DSC00798

DSC00804

DSC00812       DSC00813
             DSC00841

//Regine Elisabeth

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *