Madplan Uge 5

DSC00666

Så er en dejlig uge ved at være slut. Hele næste uge har jeg FRI og jeg har selvfølgelig allerede en masse planer for dagene. Mandag og tirsdag skal jeg ind til byen og købe forskellige ting, ud og spise med to søde veninder og selvfølgelig læse en del litteratur til mit kommende valgfag – epidemiologi og statistik! Jeg forventer, at det bliver nogle hårde måneder med meget ny viden som jeg skal have styr på, men som jeg heldigvis synes er meget interessant. Dette valgfag giver adgang til, at læse en kandidat i folkesundhedsvidenskab, hvis jeg skulle få lyst til det på et tidspunkt. Jeg vil først ud og arbejde som ergoterapeut og så må jeg se derefter. Fra onsdag til fredag skal jeg til Norge sammen med Luca og min farmor. Vi skal besøge min søster og hendes familie, som lige er flyttet derop. Det bliver skønt at se deres nye hus og at hygge med dem – store som små ♥ Sikke da en fantastisk uge at gå imøde. Nu til ugens madplan.

DSC00660-1

Madplan uge 5

Mandag: Lasange med plader af squash. Dertil en hvidkålssalat

Tirsdag: Shephards pie med oksekød og ærter dertil

Onsdag: Friskpasta vendt med fløde, broccoli, kylling, sprødtbacon og masser af muskatnød samt salat af frisk spinat, gule beder, gulerødder og jordskokker

Torsdag: Rester eller rugbrød med godt pålæg

Fredag: Hjemmelavet tomatsuppe med godt brød

Lørdag: Stegte svinemørbradsbøffer, ovnbagte rodfrugter, pandesovs og ovnbagte bønner 

Søndag: Hjemmelavet Fish and Chips med tatarsovs

DSC00650-1

Der er mange af disse opskrifter, som jeg gerne vil ligge på bloggen og jeg vil for så vildt forsøge at få dem ud i løbet af de næste par uger ♥ Håber på jeres tålmodighed 🙂

Rigtig god søndag til jer alle ♥

// Regine Elisabeth

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *