Madplan uge 4

DSC00557Jeg elsker simpelthen at gå og fundere over, hvilke retter vi skal have til aftensmad i den kommende uge og overveje, om der er nogle nye snacks, morgenmad eller frokostretter som jeg vil afprøve i weekenden. Det er næsten altid i weekenderne, at jeg forsøger mig med nye ting. Hvis jeg orker i hverdagen, så går jeg nogle gange i køkkenet, når den lille er puttet. Jeg vil helst have god tid og ikke mindst ro til at prøve noget nyt.

DSC00558-1

Madplan uge 4

Mandag: Rugbrød med flæskesteg (fra lørdagens mad) og rødkål samt andet pålæg. 

Tirsdag: Fiskefrikadeller med rodfrugter(knoldselleri, rødbede, kartofler, gulerødder og porre)  og en salat af frisk hakket grønkål, æblestykker og fint snittet rødløg.  

Onsdag: Koteletter i fad med ris og salatrester fra tirsdag.

Torsdag: Minestronesuppe med godt brød til.

Fredag: Risotto med champignon, kylling og persille – en salat af rucola og avocado. Eller rester fra minestronesuppen 🙂 

Lørdag: Denne ravioli med tomatsalat (tomat, frisk mozarella, basilikum, olivenolie) og et lækkert brød.

Søndag: Spagetti og kødsovs med pandestegte gulerodsskiver krydret med timian, salt og peber.

Det er meget forskelligt hvilken dressing jeg laver til mine salater.  Jeg laver sommetider en dressing af æblecidereddike, honning, sennep, salt, peber og hvidløg. Oftest er det dog bare saft fra en lime eller citron, salt, peber og olivenolie 🙂 Skriv gerne en kommentar med din yndlings-salatdressing – det ville være spændende med inspiration fra jer ♥

 

DSC00559

//Regine Eilsabeth

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *