Hjemmelavet French Toast

DSC00537

Sikke en morgen. Luca og martin sov stadig da klokken var 8. For jer, som ikke har børn lyder det nok meget normalt, men jeg tror de fleste småbørns familier ved, hvor atypisk det er. Det sker jo ALDRIG, men lige idag var det vores tur. Jeg kunne selvfølgelig ikke sove længere end til 7, men det gav så tid og ro til at lave dette opslag ♥

DSC00543

Igår lavede Martin og jeg french toast med frisk frugt til morgenmad 🙂 Jeg har ofte fået det, når jeg har været i USA, altid på restauranten IHOP.  De sælger alle typer morgenmad – pandekager med alverdens smage, alt morgenmad med æg, french toast, pølser, hashbrowns og meget meget mere. Hver dag (og det slår aldrig fejl) står man gerne i kø i op til en time for bare at få en siddeplads. MEN – det er vente tiden værd. Restauranten kan klart anbefales til alle, som skal til USA. Mmmh.

Ingredienser

8 skiver brød (jeg brugte grovt toastbrød)

6 æg

½ dl mælk

1 tsk vaniljekorn (mine er fra Urtekram)

1 tsk stødt kanel

2 tsk sukker

Æggene røres godt sammen med mælk, kanel, vaniljekorn og sukker. Brøddene dyppes og vendes i æggemassen i ca. 1 minut på hver side og kommes derefter på en pande med lidt smør. Her steges brødene i ca. 3-4 minutter på hver side ved middelvarme. French toast kan serveres med bacon, frisk frugt, æg eller andet. Jeg kom lidt sirup oven på og frugt ved siden af, det var rigtig lækkert.

DSC00541

DSC00535

Iaften kommer næste uges madplan på bloggen. Håber den kan være til inspiration for jer 🙂

//Regine Elisabeth

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *