Madplan uge 3

DSC00486

Vi har haft en dejlig weekend fyldt med leg, gåture, rødvin, lange snakke, kaffe og mange andre gode ting. Vi har nydt at have overnattende gæster, ikke mindst Luca ♥ Hun elsker simpelthen at lege med sine søde kusiner. Nu er vi trætte og vil snart hoppe i seng med en god bog, inden vi skal sove 🙂 Inden da skal i høre om en typisk søndag her hjemme.

Jeg laver altid madplan og handler ind til den kommende uge om søndagen. Jeg kan godt lide at have styr på det inden mandag. Det gør, at vores hverdage ikke bliver så stressede og desuden sparer vi penge på ikke at handle flere gange på en uge. Jeg får også vasket alt vores vasketøj, sådan at kurven er tom, når en ny uge begynder. Alt dette giver mig overskud og energi. Mandag er pludselig lige så rar som alle andre dage 🙂 Det er da fedt.

Det er min plan at lægge vores madplan op på bloggen hver søndag aften. Jeg håber, at den kan være til inspiration for jer. Nogle af opskrifterne vil også komme på bloggen løbende.

Madplan Uge 3

Mandag: Kylling i karry med ris og salat.

Tirsdag: Rester eller hjemmelavet oksekødspizza drysset med frisk spinat. 

Onsdag: Hønsekødssuppe med kød- og melboller og brød.

Torsdag: Spagetti med broccolicreme, laks og salat af hjertesalat, ærter og avokado. 

Fredag: Tarteletter med salat af rå rødkål, gulerod og grape.

Lørdag: Flæskesteg med kogte kartofler, brunedekartofler, rødkål, brunsovs og chips.

Søndag: Millionbøf med kartoffel-sellerimos og kogte bønner.

DSC00463

DSC00462

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jeg glæder mig meget til den kommende uge. Martin har ferie fra tirsdag, min søster bliver færdiguddannet og derudover har jeg et par fridage i løbet af ugen. Vi har endnu ikke nogle planer for weekenden, men der plejer som regel at dukke noget op i løbet af ugen.

Rigtig god start på en ny uge imorgen ♥

//Regine Elisabeth

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *