Kvinden i toget

 

DSC00442

Kvinden i toget af Paula Hawkins. 

Jeg fik bogen i fødselsdagsgave i november.  Jeg elsker krimier så jeg var glad, da den viste sig under gavepapiret. Denne bog har været bestseller i hele verden og er meget anmelderrost. Krimien adskiller sig, idet man ikke følger politiefterforskningen som normalt, men istedet tre kvinders oplevelser. Første del af bogen er en smule langtrukken, men sidste del er ikke til at slippe.

DSC00445

Bogen handler om Rachel, som er arbejdsløs og alkoholiker. Hun tager hver dag toget til London for at skjule for sin sambo, at hun er blevet arbejdsløs. I toget sidder hun og observerer gaden, som hun engang boede på sammen med sin tidligere kæreste Tom. Han bor nu sammen med den kvinde, som han forlod Rachel for, i selv samme hus. Rachel er meget optaget af at komme i kontakt med Tom og kommer ofte til at genere den nye familie, når hun er fuld. Fra toget forestiller Rachel sig, hvordan et andet par på vejen, ”Jess” og ”Jason” lever deres perfekte liv, i harmoni og lykke. Pludselig forsvinder ”Jess” og Rachel var tilfældigvis på gaden sammen aften, for at tale med Tom. Hun bliver med det samme opslugt af, at følge efterforskningen og måske har hun set noget, som kan hjælpe til at finde ”Jess”?Desværre har Rachel over en lang periode drukket tæt og kan derfor ikke finde ud af, hvilke af hendes oplevelser, der er virkelige og hvad der er fantasi. Bogens afslutning er overraskende og ekstrem spændende. En meget anderledes krimi, som virkelig er værd at læse.   

DSC00446

God læselyst.

//Regine Elisabeth

<a href=”http://www.bloglovin.com/blog/14651413/?claim=kyvupaj34dq”>Follow my blog with Bloglovin</a>

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *