Julehygge

En dejlig weekend fyldt med julehygge er slut. Det er med god energi og en frisk lille mus (langt om længe), at vi går den første jule-uge imøde. Jeg ser frem til, at pynte op, flette stjerner og få sat juletræ op udenfor i denne uge.

12319284_10154907672063084_612961347_n

Fredag formiddag fik vi købt de sidste julegaver til Black Friday – sikke da et kaos, men med fine og lidt større julegaver var det helt okay. Vi er dog enige om, at vi IKKE gør det igen næste år.  Fredag eftermiddag fik jeg lavet adventskrans, kalenderlys-dekoration og en krans til døren, sammen med min søde svigerinde ♥ Luca kom også hjem fra dagplejen med den fineste hjemmelavede dekoration. En stor glæde voksede i mig, da jeg så hvad hun havde kreeret (med hjælp fra dagplejemor) og jeg forstår først nu, hvorfor børns hjemmelavede julegaver osv. betyder meget for forældre. Jeg var SÅ stolt. Jeg glæder mig til at se hvilke hjemmelavede gaver, der kommer under træet d. 24 ♥

DSC_5652

Lørdag var meget rolig. Luca var stadig syg og havde den værste nat vi endnu har oplevet, så derfor var der brug for en stille dag. Det betød desværre også, at vi måtte aflyse en aftale med søde venner. Da hun sov til formiddag og middag, fik vi ordnet nogle praktiske ting herhjemme.

DSC_5645
Søndag var vi på frokost besøg hos min farmor sammen med min søster og hendes to dejlige piger. Vi tog allesammen til Bjergby, på det fineste julemarked på en lille planteskole. De har en ”elverhøj” under jorden, hvor der kan købes julepynt i alle afskygninger, spises æbleskiver og drikkes gløg. Sikke en hyggelig dag – selvom Luca og Martin tilsidst var lidt utålmodige efter at have set lidt for mange planter, blomster og juleting. Jeg nød at være afsted med dem alle og nød at starte jule på en hyggelig måde. Vi kom sikkert hjem inden stormen tog ti. Vi er begyndt at rykke nedenunder, når det stormer. Der knirker ALT for meget på loftet i det dejlige gamle hus. Det må være en del af charmen her på landet.

12308957_10154907615713084_1601339961_n   12319507_10154907615838084_1357846316_n

Jeg fik også færdiggjort min ønskeseddel i weekenden. Den bliver smidt på bloggen imorgen. Håber at i alle får en skøn 1. december imorgen.

//Regine Elisabeth

 

 

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *