Avocado hummus

Vi har holdt ”lille fredag” herhjemme i aften. Vi har drukket sodavand og spist chips og is. Efter en hård nat med en lille syg mus, syntes vi, at der var brug for lidt ekstra hygge. Vi har begge fri imorgen, så vi tog forskud på nogle af weekendens glæder her til aften.

DSC09997

Jeg lavede denne avocado-hummus, som tilbehør til vores chips. Den er både sund og lækker. Et godt alternativ til den klassiske chips-dip.

Avocado-humus

1 dåse kikærter

2 modne avocadoer

2 spsk. tahin

1 økologisk citron (både revet skald og saft)

1 fed hvidløg 

Salt&Peber

Olivenolie

Først blendede jeg kikærter, hvidløg, tahin, citronskald, citronsaft og salt i en foodprocesser, indtil massen var tilpas glat. Derefter kom jeg avocadoerne i og blendede dem ud. Tilsidst smagte jeg til med salt og peber. Jeg brugte lidt olivenolien ovenpå avocado-humussen sammen med et let drys salt og peber. Nem, hurtig og sund dip 🙂

DSC00010

Jeg synes, at tiden er gået så hurtig efter Luca er startet i dagpleje. Jeg ville ønske, at jeg kunne sætte tiden på pause. Jeg har så mange ting og projekter, som jeg gerne vil lave, men jeg må indse, at det er svært at nå det hele. Derfor går jeg lige nu og tænker meget på, hvad der udover Luca og Martin, er af højeste prioritet i mit liv. Jeg gik en tur i haven idag, da Luca sov sin formiddags lur og tog billeder. Det giver mig ro og lidt alene tid til at pusle med alle de tanker, der fylder disse dage. Det er en dejlig følelse, at have så mange ting, som interesserer mig – tænk på det modsatte, at jeg var nødt til at finde et eller andet, der kunne optage mig. Det er ihvertfald ikke problemet her. Så måske kan man kalde det et ‘luksus problem’ – tiden vil jo aldrig gå langsommere, så jeg tror på, at det er vigtigt, at man fylder sit liv med akkurat det, som er mest betydningsfuldt for én selv. Her er lidt billeder fra morgenens gåtur – det er ikke så mærkeligt, at jeg elsker livet på landet vel? 🙂


DSC09979

DSC09988

DSC09984

DSC09973

DSC09972

// Regine Elisabeth

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *