Ugen der gik.. Og næste uges madplan

.. Ugens madplan ..

Mandag

Kogt hamburgryg med kartofler og opbagt sovs.

Tirsdag

Denne HER pasta og vegetar ”kødsovs”. Med kidneybønner istedet for sorte bønner. Dertil pandestegte frosne grøntsager.

Onsdag

Minipizzaer på falafelbund med pesto, serranoskinke, ærteskud og cherrytomater.

Torsdag

Rester.

Fredag

Emma Martiny’s indiske cashew curry med ris til. Den ser SÅ god ud og er uden kød.

Lørdag

Vi spiser helt sikkert resterne af den indiske cashew curry. Måske laver vi et par hjemmelavede fladbrød til.

Søndag

Lasange med oksekød og grøntsagsrester fra ugen.

.. Ugen der gik ..

En skøn morgen ved havet ..
En skøn salat med falafler.. Mmh. Den her aften savnede vi ikke kød 🙂
Igår udgav jeg ”Lørdagsinspiration” om bøger, TV og podcasts, som jeg havde lyst til at dele med jer.
Tid til at være… Tid til at plukke blomster indtil man ikke orker mere… Tid til meningsfuldhed <3


Hyggelige morgener med pandekager og bananstykker, som Luca nød at skære <3 Vi elskede ferien.
Vi samlede natursten fra bedene i vores have. Lagde dem i et ”tomt” stort bed og vupti – en midlertidig bålplads. Lykken må da være bål og skumfiduser i støvregn 😉

//Regine Elisabeth

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *