Lørdagsinspiration

Det lytter jeg til nu ….

Første podcast af Maj My Humaidan. Podcast episoden bliver bliver sendt, når du tilmelder dig hendes nyhedsbrev på www.majmy.dk

Super inspirerende podcast, som jeg vil anbefale ALLE at lytte til. Hun er så stærk, inspirerende og meget tro mod sig selv. Denne episode handler om værdier. Mere vil jeg ikke sige. Det er bare godt! Så hør det istedet! Jeg glæder mig SÅ meget til at høre hendes foredrag i marts sammen med min søde veninde.

Der læser jeg lige nu …..

Lige nu er jeg ved at læse bogen Nuets kraft. Af Eckhart Tolle. Spændende og speciel bog, som jeg vil fortælle mere om i næste indlæg som dette. Derudover er jeg også lige startet på SOLO af Nicolai Bangsgaard, hvor man bliver taget med på hans fire årige jordomrejse på cykel.

Derudover har jeg gennem de sidste par måneder læst:

 • Stadig mig. Af Jojo Moyes. En fantastisk 3’er i bogserien om Louisa Clarck. Suværen hygge læsning <3
 • Kære Zoe Ukhona. Af Pelle Hvenegaard. Meget rørende og ærlig bog om kampen for at få et barn og den lange vej dertil. Jeg fældede mange tårer gennem denne bog 🙂
 • The Secret. Af Rhonda Byrne. En af mange bøger om ”The Law Of Attraktion”. Meget inspirerende. Der er lavet en film af samme navn – og forfatter, som også er virkelig god til at forstå konceptet – eller nærmere sagt, denne naturlov 🙂
 • Mildhed, modgang og mirakler. Af Hella Joof. Lige så skøn og elskværdig som Papmachereglen. Den kan virkelig anbefales til alle. Super nem at læse. Det er en slags kalender med et lille skriv til hver dag. Den læser sig selv 🙂

Når jeg læser bøger, supplerer jeg ofte med at høre en del af bogen på lydbog når jeg f.eks. kører i bil, laver mad eller går en tur med Elliot sovende i barnevognen. Hertil kan jeg virkelig anbefale SAXO premium bogstreaming medlemskab. Der er utroligt mange nye og gamle e- og lydbøger, som kan læses for kun 99 kr. om måneden. Luca og jeg bruger det utroligt meget. Mest til lydbøger.

Det ser jeg lige nu …

 • Master Chef. Martin og jeg elsker det program, selvom vi stort set aldrig lave sådan noget finere mad. 🙂
 • Alene i vildmarken.

Jeg ser ikke så forfærdeligt meget TV, så det er det eneste, som jeg ser lige nu. 🙂

//Regine Elisabeth

3 Comments

 1. Susanne Nørgaard februar 23, 2019 at 9:03 pm

  Sjovt…jeg læser også Zoe Ukhona lige nu. Meget ærlig bog, som giver et godt billede af hvor hårdt det er, når ønskebørnene ikke bare kommer “af sig selv”.

  Reply
  1. RegineElisabeth februar 24, 2019 at 8:21 pm

   Hej Sanne. Ej hvor sjovt 🙂 Ja, helt enig. Ærlig og kærlig beretning ✨ Det er så dejligt at du stadig følger med ❤ knus Regine

   Reply
 2. Pingback: Ugen der gik.. Og næste uges madplan

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *