Tirsdags tanker

Så er første måned af 2019 næsten slut. Kulden er for alvor ved at være her – og endelig er der også kommet sne her hos os. Vinteren i sin fine, friske og frosne form er så smuk og mere end velkommen. Det er herligt, at have børnene med i sneen. Det er som om, at tiden står stille. Alle smiler og har det en lille smule magisk <3

Nytårsforsæt og intentioner for 2019

Årets første måned har vel allerede sat os på prøve? Har vi givet op, eller holder vi ved de der små ting i hverdagen, som giver et stort resultat i sidste ende? 🙂

Jeg har holdt fast! – til en vis grad selvfølgelig. Nogle dage har jeg været udfordret af syge børn, sammenkomster væk hjemmefra eller kort tids manglende fokus. Pyt med det. I det store hele har januar været en virkelig god start. Jeg er på vej mod mine mål og drømme med de små skidt, som jeg tager hver eneste dag.

Jeg har skrevet mine mål og ideer til små handlinger i hverdagen op på et stykke papir. Papiret er sat op på indersiden af min skabslåge i soveværelset. På den måde bliver jeg hele tiden mindet om, de ting som jeg har sat mig for!

Men nu til de forbedringer som jeg kan lave i mit liv lige nu – ved at stoppe op – og overveje, om der er noget, som jeg skal gøre mere eller mindre. Om der er noget jeg kan glæde mig til, der kan bære mig igennem de lidt mere ”tough” dage. Eller om der er noget, som jeg er nødt til at sige pyt til.

MERE

tid til at læse. Læse i sengen inden jeg lægger mig til at sove. Vi har besluttet, at det er ved at være på tide, at mindste mand rykker ind på sit eget værelse om natten. En ret svær beslutning. Men.. Han sover helt sikkert bedre derinde, hvor han ikke bliver forstyrret af snorken, søstersøster som kommer ind i smørhullet osv. Derudover plejer han alligevel altid, at tage de sidst par timer af nattesøvnen ved siden af mig i sengen – og det skal han selvfølgelig stadig <3

styr på soveværelset. Ja, hvis det kommer til at gå fint med at mindste mand sover på sit eget værelse. Så er det ved at være på tide, at vi skal have sengeborde og natlamper sat op. Derudover har jeg en fin ”boghylde”, som jeg vil have op på væggen ved sengen. Det bliver rart, at få en plads til vækkeur, bøger, pynt og natlamper.

grøntsagsjuice. Luca elsker hjemmelavet juice. Både at lave det og nyde det bagefter. Det vil vi gøre noget mere! Måske er det muligt, at arrangere frugt og grønt, så det bare er klar til at komme i juiceren om morgenen?…

MINDRE

ærgerelse og bekymring. Generelt er jeg meget positiv, men jeg kommer let til at bekymre mig om fremtiden og ærger mig over, at tiden går såååå stærkt. Og nu hvor min barsel så småt lakker mod enden (har dog 3 måneder tilbage), har det været svært for mig, ikke at ærger mig over, at den snart er slut. MEN. Istedet vælger jeg nu, at glæde mig over den fantastiske tid, som jeg har haft med mine børn og nyde de mange dage som jeg endnu har tilbage.

.. vasketøj i stuen. Hehe. Okay- det er lidt plat. Men vi har lige modtaget vores tørretumbler, som vi har ventet på siden december. Jeg glæder mig SÅ meget til, at håndklæder og sengetøj ikke længere behøver at pryde vores stue 😉

Jeg glæder mig til ….

… at begynde på, at forberede vores ferie i Paris …

… at holde vinterferie med børnene. Martin skal desværre arbejde ♥

… at tage i svømmehal i ferien. Luca længes efter det 😀 …

… at lave og spise fastelavnsboller …

… at tage vores ”nye” bryggers i brug – sådan rigtigt …

… at fejre min søsters fødselsdag <3 …

… at købe en vildt lækker læderjakke fra Envii, som jeg har haft kig på længe …

… at læse ”stadig mig” færdig. Det er den tredje bog i den skønne trilogi om Louisa Clarck …

… at jeg skal ud og spise med de søde kvinder fra min mødregruppe og bagefter høre et foredrag med Pernille Åmund …

Jeg tænker tilbage på ….

… vores fantastiske rejser til USA. Jeg glæder mig virkelig til, at det bliver virkelighed igen en dag – for os alle 4 <3 …

PYT med …

… At jeg igår kom til at skrue en skrue igennem én af vores helt nye skuffer til bryggersskabene fra Kvik. Et hul som man næææsten ikke ser 😉 …

// Regine Elisabeth

2 Comments

 1. Susanne januar 29, 2019 at 5:30 pm

  Hvor er det en god ide med “punkter” at glædes over/til. Så opdager vi jo, hvor meget vi har at være taknemmelig over. Jeg har indført en bog til det. Min “Glad-bog”. Den tager jeg frem de dage, hvor der måske ikke er så meget at skrive om, men så minder den mig om, hvor godt vi har det.

  Reply
  1. RegineElisabeth februar 1, 2019 at 7:22 am

   Hej Sanne. Tak. Jeg er også så glad for at lave den liste hver måned. Jeg føler mig ekstra klar til måneden og får gjort mig nogle overvejelser over, hvad jeg rigtig gerne vil ”nå”. Og som du selv siger, så er det skønt at kigge tilbage på de lidt mere grå dage og mindes alle de gode ting. Den lyder virkelig fin din ”glad-bog” 🙂 Jeg har selv en bulletjournal, hvor jeg har et par sider, som er dedikeret til ”gratutude” altså taknemmelighed. Det er så dejligt at mindes og huske på alt det skønne <3

   Reply

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *