Ugen der gik.. Og næste uges madplan.

Søndag – kære søndag. Idag har jeg lavet hønsekødssuppe fra bunden. Godt nok et par dage senere end planlagt. Sådan er det når man glemmer at få de frosne høns op i tide 🙂 Men. Ahhhh. Sikke en fantastisk duft som breder sig i huset mens det står og simre.

..Madplan..

Mandag

Kyllingebryst med pandestegte grøntsager. Dertil en flødesovs med garam masala krydderi.

Tirsdag

Farseret porre med kartoffel-broccoli mos og salat med revne rodfrugter

Onsdag

”Kinesisk” suppe med rejer, fersken og ris

Torsdag

Rester..

Fredag

Fyldt svinemørbrad med ovnbagte rodfrugter og hjemmelavet bearnaise.

Lørdag

De HER favoritter med resterne af svinemørbraden, salat og tomat.

Søndag

Pasta cabonara med en grøn salat til

______________________________________________________________________________

..Ugen der gik..

Stolt 4 årig med børnehaven på fødselsdagsbesøg – og synlige spor efter en skøn kage med My little Pony. 😉

Sødeste julegave fra Luca til Martin <3 Nyder at kigge på den hver eneste dag.

Simrende hønsekødssuppe. Det giver varmen på de her frosne kolde dage.

//Regine Elisabeth

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *