Catch up !

DSC09915DSC09911

Som nogle af jer nok har bemærket, så har min blog midlertidigt været nede. Det skyldes, at jeg har flyttet min blog fra bloggers-delight – og det tager TID! Jeg var blevet træt af de mange begrænsninger som bloggers-delight sætter. MEN – nu er bloggen klar igen og jeg håber på, at jeg får tid til at poste mange indlæg fremover.

DSC09882

Dette indlæg bliver en god blanding billeder fra forrige uge. Det var en kold weekend og jeg må indrømme, at vi har opholdt os indendøre langt det meste af tiden. Fredag overnattede min mindste niece her og vi var i svømmehal lørdag formiddag. Lørdag aften holdt vi fødselsdag for min svigermor. En rigtig dejlig dag for os alle ♥ Martin havde nattevagt hele weekenden, så derfor blev søndag brugt på ren hygge og afslapning.

Billeder fra en smuk morgen på landet ♥

DSC09946

DSC09945 DSC09952

Cola med hjemmelavede citronisterninger og fredagsslik – mmmh.
DSC09903DSC09886

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De næste dage har jeg planer om, at lave kalenderlys-dekoration, adventskrans og måske en krans til vores dør, læse min bog færdig (Kvinden i toget), bage norske klejner og lave min ønskeseddel færdig 🙂 Mere om disse ting på bloggen i slutningen af denne uge.

// Regine Elisabeth

 

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *