Ugen der gik.. Og næste uges madplan

 

Et lille kort indlæg idag, med næste uges madplan og en smule billeder fra min fødselsdagsfrokost med min søde familie. Vi har haft nogle skønne dage, og nu vil jeg skynde mig at lukke ned, så jeg kan nyde det sidste af min fødselsdag med en Gin og Tonic foran brændeovnen. ♥ I næste uge laver jeg et indlæg omkring tapas menuen, og hvad vi helt præcist serverede. Rigtig god start på ugen imorgen 🙂

♦ MADPLAN ♦

 

Mandag

Flæskestegssandwich med rester fra min fødselsdag.

Tirsdag

Sødkartoffel med fyld og en frisk salat

Onsdag

Denne pastaret. Med skindstegt laks istedet for kylling. Mmh.  

Torsdag

Rester

Fredag

Hashbrowns med avokado, rucola og rejer. Dertil rygeostdressing og et godt brød. 

Lørdag

Det er jo Mortensaften. Så selvfølgelig skal vi have and med kartofler, brunede kartofler, rødkål, sovs og chips. 

Søndag

Brasede kartofler med andekødsrester og en salat jeg deler med jer imorgen.

 

♦ FØDSELSDAGSTAPAS ♦

 

 

 

//Regine Elisabeth

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *