”Preparation Sunday”

YES – min gode ide om, at lave madplan, handle, klargøre grøntsager og lave forskellige babymos hver søndag virker rent faktisk. Hvor er det fantastisk, ikke at skulle bruge tid og energi på hver dag, at finde på aftensmad, lede efter pålæg til den tørre rugbrød og ofte vælge den lette, dyre og usunde løsning.

Det er skønt med nyskrællede gulerødder i køleskabet, overskud til leg med min datter Luca selv kl 17.20 og ren afslapning efter puttetid til forældrene. Her hjemme er vi ret enige om at denne ”Preparation Sunday” er kommet for at blive – uden undtagelse. Det eneste det kræver en en masse plastic bøtter med låg og gode ideer til lækkert, let, sundt mad. Det handler vel om, at prioritere det man sammen finder vigtigst i hverdagen, om så det betyder at 2-3 timer af ens elskede søndag går til madforberedelser til den kommende uge. For mit vedkommende føler jeg rent faktisk en vis tilfredstillelse og nydelse ved at ordne disse ting søndag formiddag, desuden bruger vi langt færre penge på mad og får spist ALT i køleskabet op.

http://www.theintentionalminimalist.com/2013/04/seasonal-cooking-and-produce-storage.html
http://www.theintentionalminimalist.com/2013/04/seasonal-cooking-and-produce-storage.html

Måske er dette begyndelsen på en ny side af mig, en struktureret og ”ordnung muss sein” side 🙂 Jeg elsker det jo. Jeg er bare SÅ dårlig til at holde fast i de gode og overskudsgivende vaner. Man skal vel starte et sted. Hvad gør i for at spare kostbar tid i hverdagene?

// Regine Elisabeth

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *