Tirsdags tanker

Jeg har glædet mig helt vildt til at skrive dette indlæg. Nu er det første gang, at jeg gør det og jeg forstiller mig, at det er en super god måde at catche op på den forgangne måned og forberede mig mentalt til den kommende. Jeg oplever nemlig ofte, at tiden kan løbe fra mig. Det betyder, at det ikke er altid jeg får gjort nogle af de alene-ting, som faktisk er rigtig gode for mig OG min familie.

Jeg håber, at vi vil kan inspirere hinanden med dette – så du er meget velkommen til at skrive en kommentar eller lave et link til din blog, hvor du har skrevet DINE tanker ned?

Da jeg har købt næste års smukke kalender fra Atelier Aarhus, har jeg hapset MERE og MINDRE spørgsmålene derfra. Jeg glæder mig så meget til at komme igang med kalenderen og på en eller anden måde tyvstarter jeg på det her.

 

MERE

… vand! Så jeg undgår, at min hud bliver tør i det blæsende og kolde efterårsvejr …

… aftenlæsning. Det har virkelig stået skidt til på det sidste. Jeg kigger dog i mange bøger, men det er ved at være længe siden, at jeg har læst en god krimi, roman eller biografi …

… tid til at gøre min bulletjournal klar til det nye år. Jeg er ikke den fødte tegner, men jeg synes, at det er hyggeligt at skrive kalligafiskrift m.m. og så elsker jeg lister. Så jeg glæder mig til, at bruge den som dagbog, vane-tracker, notesbog og meget meget mere …

MINDRE

… aftner hvor jeg falder i søvn i sengen hos Luca 🙂 Hyggeligt, men jeg kommer aldrig op i gear igen efter en morfar på det tidspunkt af dagen …

… vasketøj! Jeg synes, at vi vasker lidt for meget. Så vi vil øve os i at blive lidt mere kritiske ift., hvad vi kommer i vasketøjskurven…

Jeg glæder mig til ….

…at tage til yoga to gange om ugen, som jeg har gjort i denne måned. Det har været så godt for mit sind og mine ømme led, som jeg virkelig har døjet med, efter jeg har fået lille E.

… at sætte mig mere ind i ”law of attraction”, som er en speciel og meget fin måde at forsøge at leve livet på. Jeg ved ikke så meget endnu, men jeg skal nok opdatere jer og fortælle mere på et senere tidspunkt.

… at lave en skøn frokost til min søde familie på min fødselsdag …

Jeg tænker tilbage på ….

… da jeg var i Nepal ”uden for sæson” og den fineste sne dalede om ørene på mig, mens jeg havde en fuldstændig ubeskrivelig udsigt foran mig. Det mindes jeg hver gang, at den første sne daler her i Danmark – og her i Nordjylland var det jo i søndags 🙂

PYT med …

… at jeg aldrig fik taget resten af bedene i haven. Jeg håber på, at vejret er med mig i denne uge, så jeg kan få det overstået…

… at jeg ikke har fundet mine og Martins tørklæder, vanter og huer. De dukker nok op snart …

Jeg håber i har lyst til at dele jeres ”tirsdags tanker” med mig ♥

// Regine Elisabeth

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *