Ugen der gik.. Og næste uges madplan

Så kom sidste dag i vores efterårsferie. Imorgen står den almindelig hverdag og venter – eller så almindelig som vores hverdag er, nu hvor jeg er på barsel. Det giver bare en helt anden frihed og meget mindre stress, end når vi begge skal være ud af døren på et bestemt klokkeslæt. Luca bliver afleveret samme tid hver morgen, men bare meget senere end før, at jeg gik på barsel. Vi står meget tidligt op og det er typisk lillemand, som slår øjnene op først ♥. Så vi har næsten tre timer til at morgenhygge i inden, at jeg følger Luca i børnehave. Derudover holder Luca helt fri én dag om ugen. Det er da vidunderligt! Jeg føler faktisk, at vi har fået nydt vores ferie så meget, at vi er helt OK med, at den er slut imorgen når vi vågner.

♦ MADPLAN ♦

Mandag:

Sunde kyllingenuggets med bagt sødkartoffel og ketchup selvfølgelig.

Tirsdag:

Pasta carbonara med flutes og en grøn salat. Vi bruger altid den HER opskrift af Jamie Oliver.

Onsdag:

Lasange fyldt med de ældste grøntsager fra køleskabet.

Torsdag

Pandestegte fiskefiletter med de HER selleri pommesfrites og en hjemmerørt remulade.

Fredag:

Hokkaidogræskarsuppe med cremefraiche og saltede græskarkerner.

Lørsdag:

Jeg har lige fundet ud af, at vi får gæster. Så det er ikke bestemt endnu 🙂

Søndag:

Rester.

 

♦ Ugen der gik ♦

… Sommerhushygge med de sødeste venner ♥ Skumfiduser over bål er da lige sagen …

 

… Vi var en tur i Lønstrup .. Og der var fyldt med de smukke vitaminbomber – havtorn …

 

… Sikke fine søpindsvin, som sælges i Lønstrup …

 

… Den fantastiske kyststrækning og det voldsomme vesterhav …

 

… Fine hjemmedyrkede chiafrø spirer, som kan bruges som karse …

 

… 70’er bryggers, som blev piftet lidt op med planter …

 

… Opskriften på DEN HER lækre ret med ovnbagt hokkaidogræskar, æg og tomat kom på bloggen idag …

Jeg håber, at i får en skøn start på ugen imorgen ♥

// Regine Elisabeth

 

(Visited 68 times, 1 visits today)

2 Comments

  1. Susanne oktober 23, 2018 at 3:39 pm

    Den der hokkaido-ret skal vi helt sikkert prøve. Har først de seneste vintre fået øjnene op for hokkaidoen, og vi er ret vilde med den. Har brugt den i suppe, men også halveret med fyld (i kernehuset).
    Din lækre müsli med kakao og kokosolie er afprøvet….og næsten spist op 🙂 Det bliver en favorit!

    Reply
    1. RegineElisabeth oktober 24, 2018 at 5:16 pm

      Ja – det håber jeg virkelig i gør! Den er bare så super god – og sund. Mmh. Det lyder da vildt godt godt med et halveret fyldt hokkaidogræskar. Hvad putter du så i? 🙂 Ej hvor godt at du har lavet müslien! Den holder heller ikke særlig længe herhjemme. Hehe. Så er det godt den er så hurtig at lave. Knus

      Reply

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *