Ugens madplan… Og billeder fra sidste uge der gik

Vejret igår var jo helt fantastisk, og vi var ude det meste af dagen. Vi startede med en gåtur, så snart det blev lyst. Vi gik ned til en skov tæt på vores hus. En fantastisk gåtur, som jeg er sikker på, at vi skal gå igen iløbet af vores efterårsferie. Vores ferie bliver en god blanding af praktiske ting, som skal ordnes og fornøjelige ting med venner og familie ♥. I huset skal vi have ordnet de sidste ting i garagen, så bilen kan komme ind og stå. Derudover er der flere lamper, hylder mm. som skal hænges op, efterårsblomster, som skal i potter og frygtelig mange bede, der skal kæmpes igennem med skuffejern og rive, så de er fine inden frosten kommer. Vi fik dog ordnet en hel del i weekenden, men vi mangler dog stadig ret meget. Jeg forstår simpelthen ikke, hvordan der kunne stå ”vedligeholdelsesfri have” i salgsopstillingen – for det er den da absolut ikke 🙂 Heldigvis har vi jo en fantastisk udsigt, som vi kan nyde mens vi ordner have.

Apropros have – så gik vi idag og luftede lidt ideer til havens fremtidige form. Vi har ca. halvanden meter bed hele vejen rundt langs vores have, der er en halv meter lavere end resten af haven. Det vil vi gerne have hævet, og derfor skal vi have nedlagt en hulans masse ”bed¨ og istedet fylde haven med vores ønsker og behov. Det bliver selvfølgelig også et projekt, som jeg vil dele her på bloggen, når den tid kommer – så det håber jeg, at I har lyst til at følge med i på sidelinjen.

30 SEKUNDERS gang væk fra vores have er det her fantastiske lille spot. I fredags da Martin&Luca havde fået efterårsferie, satte vi os derover med kaffe, kage og saftevand ♥

♦ Madplan ♦

Ugens madplan er meget anderledes end normalt, da vi jo har en helt masse planer, som gør at vi ikke spiser hjemme, eller at vi kommer så sent hjem, at vi bare snupper rester eller en god rugbrødsmad eller de HER rugbrødstoast, som jeg delte med jer i sidste uge. De to aftner vi skal spise herhjemme skal vi have ovnbagt hokkaido, tomat og æg (som skal deles med jer senere på ugen) og scrambled æg med rejer, som er en skøn og hurtig hverdagsret.

♦ Ugen der gik ♦

… En lang morgen gåtur med E i barnevognen, Luca på gå-ben og sødeste Martin i hånden. Se lige det smukke morgenlys som rammer stråene og det fine lys forenden af skoven …

 

… Mmh. Det sker også hjemme hos os :). Både Martin og jeg har arbejdet på Mc. Donalds i flere år – så vi elsker også det her – engang imellem selvfølgelig. Luca elsker nok mest legerummet ♥ …

 

… Mine kære ♥ – i morgendisen …

 

… Hygge lys til de mørke efterårsaftener. En blanding af levende lys og LED fyrfadslys …

 

… På gåturen samlede vi blade og strå til en fin efterårskrans til døren. Billledet af kransen kommer på instagram (@frkquintero) senere ◊ …

 

… Vi fandt en død tudse på vores gåtur. Med det samme blev Martin rettet af Luca  – ”Nej Far. Det er ikke en frø!! Det er da en tudse” ;). Hun havde jo ret ♥ …

 

… Og så lige et ferie kys fra sødeste E. Et godt tag om begge kinder og helt åben mund. Sødeste skat ♥ TAK for dig …

// Regine Elisabeth

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *