Ugen der gik … Og næste uges madplan

Imorges da vi stod op, fik vi os det smukkeste syn. I ”dalen” som ligger ligeud for vores have, var der en dyne af hvid tyk tåge, som stod i skarp kontrast til de smukke røde efterårsblade på egetræet. Jeg skyndte mig ud, i klipklapper og morgenkåbe, for at forevige denne smukke morgen. Græsset var stift af frost og da jeg gik gennem haven, fik det kolde gys på mine bare fødder, mig til at vågne op med det samme. I nogle minutter nød jeg udsigten og roen. Da jeg gik ind igen fik jeg en følelse af taknemmelighed over at det netop blev det her hus vi købte, som får mig så tæt på den smukke og foranderlige natur. At følge årstidernes gang er så hyggeligt, smukt og inspirerende. Jeg glæder mig til den første dag hvor vi ser snefnug falde på de lange frosne marker. Jeg er sikker på det er et smuk syn!

Nu til næste uges madplan ♥

♦ Madplan ♦

Mandag:

Pasta med rød pesto, squash og kyllingefars

Tirsdag:

Hel kylling og hokkaidogræskarmos med saltede mandler.

Onsdag:

”Kødsovs” af sortebønner, frisk salat + grøntsager og rester af kyllingen.

Torsdag

Rester

Fredag:

Falafelbunde med salat, bagte tomater og et porcheret æg

Lørsdag:

Lækre bøffer og et fad med tomat, hokaidogræsker, mozarella ost og æg bagt i ovnen.

Søndag:

Fladbrød med baba ganoush, rucola, ristede kikærter og granatæble

 

♦ Ugen der gik ♦

 

 

… Endelig fik vi denne fine hylde op i vores køkken …

 

… Synes dette hjørne er så fint og så passer det jo perfekt til vores grønne køkken ♥ …

 

… Så fik Luca sat alle hendes elskede magneter op. Hver magnet har en sin egen historie …

 

… Min søster købte det fineste ler i Søstrene Grene. Alle tre piger nød at trykke små figurer ud og komme glimmer på. Vi skal have klippet en troldegren af vores træ i haven og hænge dem derpå …

 

… Jeg går ofte i genbrug og kigger efter gamle udgåede brætspil. Jeg var så heldig at finde det her til 15 kr. Luca og jeg hyggede os med et spil mens lille E sov til middag …

 

… Koncentrationen holdt ca. 30 minutter. Derefter skulle der laves suppe af frøerne 🙂 Æblet falder ikke langt fra stammen ♥…

 

… Er igang med at lave en opskrift på sunde, grove kakaoboller – mums …

… Jeg smelter, når jeg ser de her små søde fingre ♥ …

 

… Så blev de sidste flyttekasser endelig pakket ud. Heriblandt mine kasser med kontorartiker. Luca nød at kigge i dem …

Jeg håber i kigger forbi i løbet af ugen, hvor nye sunde ideér bliver lagt ud.

// Regine Elisabeth

 

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *