Ugen der gik … Og næste uges madplan

Vi er så klar til at gå en ny uge imøde her hjemme hos os. Min kære søster og hendes piger er i DK på ferie og vi skal lave så mange hyggelige ting sammen. Luca får et par ekstra fridage fra børnehaven og jeg glæder mig så meget til leg, hygge, snak, besøg hos oldeforældrene og KAFFE med min søster, som jeg savner SÅ meget i hverdagene. Jeg vil virkelig prøve at nyde det fuldt ud og glæde mig over at de igen i år holder deres høstferie i Danmark hos os ♥

Næste uges madplan ser sådan ud:

♦ Madplan ♦

Mandag:

Pizza med serranoskinke, hjemmekogt tomatsovs og frisk mozarella.

Tirsdag:

Scrambled æg med rejer og ristet rugbrød.

Onsdag:

Rester.

Torsdag:

Kyllingebryst med stegte grøntsager (gulerødder, squash, porre, tomater og broccoli) Dertil en flødesovs med garam masala krydderi og ris.

Fredag:

Flødekartofler med en god stor bøf og en frisk grøn salat.

Lørdag:

Grillede pølser med resterne af flødekartoflerne og salaten fra fredag.

Søndag:

Pandekager med kødfyld og salat.

♦ Ugen der gik ♦

… I fredags spiste vi skøn fastfood på Aalborg streetfood. Luca fik burger og pommes, Martin fik en burger med and og jeg fik thai mad med greencurry som virkelig er en af mine favoritter – og det smagte skønt …

… Hverdagens faste gåtur. Synes denne strækning er så lang og fin …

… E er også med til at høste vores æbler – dejligt at røre og dufte …

… Vores brombær i haven. Jeg er spændt på om de overhovedet når at blive modne …

… En lun efterårssalat finder på bloggen HER

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *