SUSHI og søsterhygge ♥


DSC09848

Overskriften siger vel alt. Lækker sushi og søster hygge – med børn selvfølgelig. En perfekt onsdag aften, hvis du spørger mig ♥ En gang imellem bestiller mine søstre og jeg denne sushi fra Karma Sushi i Aalborg. De har en takeaway onsdagsmenu, som er lidt billigere end de andre dage. Nemt, forholdsvis billigt og ualmindeligt delikat. Jeg synes det er så hyggeligt, at sidde og spise de ”små” stykker sushi, mens vi snakker løs, drikker hvidvin og ser niecerne optræde med diverse badut-spring 🙂

DSC09843

Jeg lavede en lille snack til sushien – Ovnbagte edemame bønner. Jeg lavede tre forskellige slags.

  • Chili, hvidløg og lime
  • Thai-krydderi fra Urtekram
  • Salt, peber og lime

De var super gode og overraskende nok, var jeg faktisk mest vild med salt, peber og lime bønnerne. Bønnen i sig selv smager rigtig godt og behøver derfor ikke så meget smag. Jeg tog bønnerne direkte fra frost, skyllede dem under koldt vand og tørrede dem på et rent viskestykke. Derefter lagde jeg dem i en frostpose, hældte lidt olivenolie i og krydrede dem med diverse krydderier. Derefter kom jeg dem på en bageplade med bagepapir og gav dem ca. 25 minutter ved 225 c. i varmluftovn.


DSC09856

// Regine Elisabeth

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *