Saltede cashewnødder

Saltede cashewnødder er virkelig en favorit herhjemme. Det smager fantatisk som aftensnack, i madpakken, på salat eller i gryderetter. Og JA man kan sagtens købe dem saltede, men hvis man som jeg, kom hjem med usaltede cashewnødder så kan man hurtigt peppe dem lidt op med mere smag. Og det er SÅ nemt.

For jer som ikke ved noget om cashewnødden, så læs lige videre. Cashewnødden har så mange gode egenskaber. Cashewnødden eller rettere sagt frøet fra cashew frugten (for det er det faktisk) har et højt kalorie indhold, men er til gengæld også fyldt med sunde fedtsyrer, mættende og ikke mindst velsmagende.  Den er fyldt med bla. zink, som er godt for hud og hår, magnesium, som er godt for stofskifte og muskler og jern, som er godt for blodprocenten.

Cashewnødden er virkelig en super food og vi elsker den herhjemme! Vi bruger den oftest, som snack om eftermiddagen når vores blodsukker er liiidt for lavt og i madpakken. Muums.

Ingredienser:

– 1 spsk olivenolie

– 100g cashewnødder

– salt

Fremgangsmåde:

1. Olien varmes op på en pande

2. Nødderne kommes på og steger indtil de har fået farve (hverken for meget eller for lidt)

3. Hæld nødderne på en tallerken. Og kværn salt over dem. Suppler evt. Med lidt flagesalt. Det smager super godt.

4. Lad nødderne køle i ca. 30 minutter indtil de er kolde og sprøde igen.

GLÆD jer til imorgen, hvor der følger en opskrift på en skøn, skøn efterårssalat, hvor netop de saltede cashewnødder skal på som topping. Stay tuned!

// Regine Elisabeth

2 Comments

  1. Pingback: Efterårssalat med pandestegt grønkål, agurk og friske figner

  2. Pingback: Endnu en efterårssalat

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *