Fridag på en tirsdag

Dagen idag har stået på julegaveindkøb sammen med min søde farmor. Vi nød en rolig dag i Aalborg, med tapas&hvidvin til frokost og mange julegaveindkøb. Det har været rart med nogle timers alenetid med hende. Jeg har jo det sidste år, haft Luca med allevegne og jeg må indrømme, at jeg sommetider bliver ret distraheret under samtaler når ”prinsessen” som farmor kalder hende, kræver min opmærksomhed ♥ Det er dog altid hyggeligt og jeg savner Luca hver dag. Det kræver virkelig tilvænning for både Luca og jeg, at være væk fra hinanden, så mange timer hver dag. Til gengæld er gensynsglæden SÅ stor, når vi endelig ses efter hendes middagslur i dagplejen. Så stor, at hun de første mange gange skreg af glæde, så snart hun så mig i vinduet og så stor, at vi hun hver nat kommer over i ”smørhullet” mellem Martin og jeg og tilfreds sover videre ♥

DSC09820
Eftermiddagshygge med min lille familie

Resten af dagen er gået med leg, mad og litteraturlæsning til de næste par dage. Til aften fik vi forlorenhare med kartoffel-selleri-mos og råkostsalat med pomelo. En god klassiker, som ligger tungt i maven, men som smager skønt. Nu vil jeg læse i min krimi, mens Martin ser fodbold.

//Regine Elisabeth

DSC09818

DSC09816

DSC09838

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *