Et år, et barn og tusinde tanker senere

Ja – som overskriften siger: Et år er (næsten) gået, siden jeg sidst postede et indlæg på bloggen. Vi er imellemtiden blevet et velskabt barn rigere (& et hus). Endnu engang er det en ubeskrivelig stor dybtfølt glæde at nyde, synge, dufte, bære, elske, hygge, pludre, bade, og trøste vores lille kærlighedsbarn – en køn og sød lille dreng. Jeg føler mig som verdens heldigste. TAK! Derudover har jeg det sidste år tænkt, nok endda mere en tusinde tanker omkring bloggen – formen, kernen, tiden, inspirationen, økonomien, organiseringen, det grafiske, mål, strategi og passion. Mest af alt for at sikre mig, at blogskrivningen ikke skulle tage mit nærvær fra mine børn og for at sikre, at jeg har tid tilbage til Martin, mine venner, familie og mine andre interesser.

Sødeste lille Elliot ♥

Jeg har nu gået i laaaaang tid og set frem til denne dag. Jeg har indtil idag ikke været aktiv på bloggen siden 17. oktober 2017. Det gyser helt inden i mig, når jeg ser den dato. Det er godt nok længe siden! Men jeg lovede mig selv – dengang jeg startede bloggen – at jeg aldrig ville prioterere denne højere end min familie og mig selv for den sags skyld. Og at være gravid, nyde livet med min førstefødte inden andet barn kom til verden, arbejde som børneergoterapeut og Martin, der gik fra at være studerende til at være i arbejde – ja det gjorde åbentbart, at der ikke var tid eller overskud til bloggen. Absolut afklaret med min beslutning om ikke at blogge, men hold nu op hvor har jeg også savnet det!!!

Det faste inventar de sidste to måneder – Kaffe, den bedste chokolade og musik til ørene ♥

SÅ, for omkring 2 måneder siden indkaldte jeg Martin til et møde i stuen i vores nye hus 🙂 Det lyder nok lidt overdrevet med at indkalde min kæreste til et møde omkring bloggen. Men jeg havde rent faktisk brug for et konkret og seriøst møde, for få afklaret Frk. Quinteros fremtid. Enten skulle vi i højere grad prioterere bloggen, her tænker jeg især på indkøb af et godt redigeringsprogram, ny computer når denne gamle mac sag brænder sammen, mere tid til madlavning og fotografering, sætte mål og meget meget mere. Og jeg var SÅ glad, da Martin meldte ud, at han bestemt synes jeg skulle gå igang igen! Martin er helt vildt god til at organisere, sætte mål, lave strategi og alle sådanne ting….. Normalt i forbindelse med firmaers økonomi, men det fungerede også super godt for mit lavpraktiske projekt og helt lavpraktiske problemstillinger.

Det er uden tvivl med en smule frygt, at jeg starter op igen. Frygten for at det ikke kommer til at gå igen denne gang. Men jeg vil minde mig selv om, at det er det jeg virkelig brænder for – det som giver mig energi, og derfor give det en seriøs indsats med stor ”arbejdsmængde” som følge. I to måneder har jeg nu grublet, skriblet, opdateret bloggen, lavet nyt layout, lavet årsplan, lavet månedsplan, bakset med en ugentlig mail subscribe, udarbejdet strategi og mål, arbejdet med min instagram, afsat faste tidspunkter til hverdagen og weekenden, hvor jeg skriver indlæg, laver mad, tager billeder og meget meget mere. Alt dette på de dage hvor Luca har været i børnehave, Elliot sovet til middag og mange, mange aftner siden mødet i stuen med Martin. Og sådan vil det fortsat blive. Luca er som regel med i køkkenet, når vi laver mad, men at skrive blog indlæg og alt hvad der ellers hører til, bliver ikke når jeg er sammen med mine børn. Fotografering af maden kommer hovedsagligt til at foregå søndag formiddag og ikke før min skønne familie kan sætte tænderne i vores aftensmad ♥

Send mig endelig en masse god vind og gåpåmod. Måske finder jeg en firkløver på billedet fra skoven i lørdags, som vil bringe mig lidt held 🙂 Jeg håber, at I vil nyde at følge bloggen, blive inspireret sammen med mig til at leve et sundere og mere nærværende hverdagsliv.

A JOURNEY OF A THOUSAND MILES BEGINS WITH A SINGLE STEP – Lao Tzu

TAK fordi i læser med ! // Regine Elisabeth.

Følg mig på instagram (@frkquintero) og facebook (Frkquintero).

4 Comments

 1. Susanne Nørgaard september 20, 2018 at 6:47 am

  Tusind tillykke, søde Regine! Med endnu et dejligt barn, din skønne familie, hus og nu bloggen! Jeg glæder mig meget til at følge med igen.
  Har mange gange tjekket frk. Quintero i håb om at der var nyt!

  Reply
  1. RegineElisabeth september 20, 2018 at 9:35 am

   Hej sødeste Sanne <3
   MANGE tak ! EJ hvor er det dejligt at du har ''ventet'' på at jeg kom i sving med bloggen igen 🙂 Jeg har også glædet mig meget :). Ja, der er virkelig sket mange, mange dejlige ting hos os, siden jeg sidst har været på bloggen. Jeg nyder hvert et øjeblik med to skønne børn 🙂 Jeg håber også at alt er vel hos jer ? 🙂
   Knus Regine

   Reply
 2. Susanne Nørgaard september 20, 2018 at 9:42 am

  Alt vel her! Henrik og jeg har den store glæde at være blevet Farfar og Farmor til Mathis’ og Maries lille Johanne. Det er virkelig fantastisk!

  Reply
  1. RegineElisabeth september 22, 2018 at 10:48 am

   Stort tillykke til Mathis og ikke mindst jer 🙂 Sikke en glæde at høre det. Jeg er ikke itvivl om at i nyder det <3 Du må hilse mange gange 🙂

   Reply

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *