Madplan uge 25


Agurker fra svigerfars drivhus 

Vi går en fantastisk uge i møde her hjemme. Martin har både fødselsdag og bliver Cand. Merc. Økonomistyring. Jeg glæder mig ubeskriveligt meget til at fejre ham. Flere års hårdt arbejde er endelig ved at være slut og han fortjener virkelig at blive forkælet og fejret. Nu kan vi rigtigt begynde at se frem til vores USA tur og bruge aftnerne på at planlægge, undersøge og ellers bare nyde vores fælles ”frihed” uden projekt, eksamensforberedelse osv. Det bliver herligt.

 

Madplan uge 25

 

Mandag: Spise på restaurant. Vi skal fejre at Martin endelig afslutter sin kandidat i økonomistyring! ♥

Tirsdag: Vega-tærte med broccoli, spinat, tomat og løg.

Onsdag: Ovnbagt svinemørbrad med rodfrugter, nye kartofler og friske krydderurter.

Torsdag: Rester eller rugbrød med kartofler, mayonnaise og purløg.

Fredag: Grillet flat iron steak med hjemmelavet kartoffelsalat.

Lørdag: Kylingefrikadeller med pastasalat.

Søndag: Kyllingefrikadeller fra lørdag med flødestuvet spidskål og små nye kartofler.


Sommerhygge med julemusik ♥

Min gamle Pilea plante giver så mange fine aflæggere. 

Vores køkkenhave hos mine svigerforældre står så flot og grøn. 

Søndags morgenmad ♥

Neglelak af vandfarver – det var et hit 🙂

 

//Regine Elisabeth

(Visited 8 times, 1 visits today)

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *