Madplan uge 24

En dag i ugen, så jeg en helt fantastisk dokumentar film på DR’s hjemmeside. Den handlede om en ældre svensk mand, som kan heale. Det var i sig selv var ret fantastisk at se, men hans livssyn, respekt for mennesker og hans tro på det gode i livet, var det mest livsbekræftende og skønne i denne dokumentar. Jeg vil virkelig opfordre jer til at sætte jer og se den og nyde hans søde væsen – uanset om man tror på healing eller ej. Skøn beretning, som absolut skal nævnes her på bloggen. Dokumentaren tager 1,5 time og hedder ”Manden med de magiske hænder”. Klik HER for at se den. Jeg vil bestemt snart sætte mig og se den igen. ♥

Madplan uge 23

Mandag: Andebryst med nye kartofler, pandesovs og salatrester fra weekenden.

Tirsdag: Ostesuppe med porrerringe og croutoner. Jeg bruger altid den HER opskrift fra Karolines køkken. Den smager vildt godt.

Onsdag: Boller i Karry med en salat af æblestykker, rucola, spidskål og en syrlig dressing til. 

Torsdag: Rester fra mandag-tirsdag. 

Fredag: Fried rice med ærter, gulerodstern og svinekødsstykker. Her skal resten af risene fra onsdag bruges, og hvis der er kødboller tilbage, bruges de istedet for nyt svinekød.

Lørdag: Hel kylling i stegepose, kogte nye kartofler og dampede asparges Jeg laver næsten altid kyllingen med masser af timian, rosmarin, citron og smør.

Søndag: Tacoskaller eller pandekager med kylling fra lørdag. Kyllingen steges kort på panden sammen med rød karry pasta. Dertil forskellige grøntsager, salat og cremefraiche. 


Ugen der gik …

Scrabble ♥ Vi nyder, at specialet er afleveret. 

Kyllingespydene som var på madplanen i sidste uge, blev byttet ud med pandestegt kyllingebryst med frisk rosmarin og salvie – Grilmesteren var ikke hjemme 🙂 

Sommerferieeeeeee. 4 ugers roadtrip i sydstaterne i USA. Juhuuu. Vi kan ikke få armene ned! Der kommer snart er opslag med rejserute osv. 

Et kig ned i vores stue fra vores repos. Sofabordet er sammensat af de fineste vinkasser.

Oliventræet på altanen ♥

//Regine Elisabeth

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *