Hjemmelavede vandmelon-is er suveræne til sommerdagene, hvor is er et must. Uden tilsætningsstoffer og sukker – et godt alternativ, hvis du spørger mig. Luca får selvfølgelig også almindelige is, men nyder stort set vandmelon isene ligeså meget.

Ingredienser

  • Vandmelon
  • 70 % mørk chokolade
  • Kokosmel
  • Ispinde

Fremgangsmåde

  1. Vandmelonen skæres i den ønskede form og størrelse.
  2. Ispindene sættes i. Jeg laver ”hullet” med en kniv først.
  3. Chokoladen smeltes. Jeg smelter 2/3 dele i et vandbad. Herefter tager jeg skålen med det smeltede chokolade af gryden med vand og tilsætter derefter den sidste 1/3 chokolade. På denne måde lykkes det stort set altid at temperere chokoladen.
  4. Vandmelonstykkerne dyppes i chokolade og kokosmel.
  5. Giv chokoladen tid til at størkne.
  6. Herefter lægges isene i fryseren. Jeg kom dem i en plasticbøtte med madpapir imellem hvert lag.
  7. Efter 12 timer i fryseren er isene helt frosne. (De kan sagtens spises inden da:)

 

Vandmelon- is ”in the making”. Luca nød at guffe vandmelon og smeltet chokolade. Martin var ikke begejstret da han så Real Madrid trøjen 🙂

//Regine Elisabeth

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *