Min mors hjemmelavede pitabrød blev hentet op fra fryseren, da hun og min søster kom på uventet besøg.

 

Madplan uge 23

Tirsdag: Oksekødspølser med frisk pasta vendt med broccoli og fløde.

Onsdag: Grillede kyllingespyd med marinade af citrongræs og koriander. Dertil en spinat salat med feta ost.

Torsdag: Rester eller rugbrød med makrel, tomat og mayonnaise.

Fredag: Fiskefrikadeller med nye kartofler og persillesovs.

Lørdag: Wok med oksekødsstrimler og grønne asparges vendt i en sause af soya, brun farin, olie, løg og hvidløg. Dertil hvide ris.

Søndag: Fiskefrikadeller på rugbrød med en god remoulade. Gulerods- og snackpeber stænger til.

 


Ugen der gik …

 

Ovnbagt laks, grøntsager, hjemmelavet thousand island dressing og guarkemole til pita.

Min søde lillesøster havde lavet raw-cake med oreo, karamel og chokolade, Mmmh.

Lørdag morgen med havregrød, æg, juice og vandmelon. Nogle gange kan simple ting fra køleskabet blive et hit! 

Lidt proviant til Martin under speciale skrivningen. Det var tiltrængt!

Smukke hjemmestrikkede klude fra min farmor. Alle med et fint motiv ♥

En stille torsdag aften nydes i eget selvskab med koldskål og en flødebolle fra Spangsberg.

Hjemmelavet sund nutella på mandler og chokolade. Se opskriften HER

//Regine Elisabeth

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *