Madplan uge 22

 

På billedet foroven – En let og lækker quinoasalat med kylling vendt i en marinade af krydderurter.

En dejlig ”mini ferie” lakker mod enden. Vi har nydt, at have besøg af kusinerne fra Norge ♥ Nu venter en helt normal arbejdsuge før vi igen kan nyde en forlænget weekend.

Madplan uge 22

Mandag: Kyllingenuggets vendt i quinoa. Dertil pommes af sød kartoffel og ketchup. 

Tirsdag: Kokossuppe med kylling, asparges og nudler. Suppen smages til med bla. ingefær, citrongræs og citron. 

Onsdag: ”Taco” af hjertesalat fyldt med quinoasalat (se øverste billede), en krydret kødsovs og creme fraiche dressing.

Torsdag: Rester eller rugbrød med spejlæg og purløg. 

Fredag: Pizza med klumper af hakket krydret oksekød, cherrytomater, ost og frisk rucola. 

Lørdag: Hakkebøffer med bacon omkring. Dertil kogte nye kartofler og forårsløg stegt på panden. 

Søndag: Tigerrejer med hvidløg, citron og persille stegt i ovnen med friske asparges. Kolde nye kartofler vendt i friske krydderurter og creme fraiche dressing fra onsdag. 

 


 

Smoothies og jordbærtærte fra Kvickly ♥

De tre kusiner hygger sig med at lave fine perleplader. 

Efter kusinernes ønske – Hotdogs til aftensmad ! Mums. 

De fineste orange liljer ♥

Der laves marinade til både kylling og oksekød. Frisk salvie, persille, timian, olivenolie, salt & peber.

//Regine Elisabeth

(Visited 4 times, 1 visits today)

3 Comments

  1. Sanne juni 1, 2017 at 9:38 am

    Jeg elsker bare dine billeder, Regine

    Reply
  2. RegineElisabeth juni 3, 2017 at 5:53 pm

    Tak Sanne. Det er SÅ dejligt at høre 🙂 Håber i har det godt alle sammen <3

    Reply
  3. RegineElisabeth juni 3, 2017 at 5:53 pm

    Tak Sanne. Det er SÅ dejligt at høre 🙂 Håber i har det godt alle sammen <3 - Regine

    Reply

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *