Endelig, endelig, endelig

Endelig fik vi forsikringspenge for vores gamle kamera, valgt et nyt kamera og lavet et indlæg her på bloggen. Det er laaang tid siden sidst og jeg nyder at få gang i bloggen igen ♥. Valget af kamera blev pludselig meget sværere end jeg havde regnet med, da jeg fandt ud af at SONY havde lavet en ny kamera serie udover den type kamera, som vi tidligere har haft. Vi kunne ikke bruge vores gamle linser (uden en dyr adapter) på de nye kameraer og de havde derudover også nogle mangler (men også goder) i forhold til vores gamle kamera. Så valget om at springe med på den nye bølge eller holde fast i det gamle velkendte var svær. Vi valgte dog at gå med det nyeste kamera fra den kameraserie, som vi havde før – et SONY alfa 68, hvor vi stadig kan bruge alle vores linser! Jeg er indtil videre rigtig godt tilfreds med købet og er imponeret over, hvor meget der er sket med kvaliteten af kameraet siden vi fik vores første! Klik på linket her for at se vores nye kamera.

Lidt billeder fra den seneste uges tid, hvor jeg har nydt vores nye kamera.

Duftende liljekonvaller som minder mig om min søde farmor, fordi det er hendes yndlingsblomst ♥

De to billige stedmoderblomster som jeg købte i Rema for noget tid siden vokser så fint og er fyldt med blomster.

En gåtur i skoven med sødeste Luca. 

Fredagshygge på altanen med kaffe, grissinistænger og humus rester. 

De kæreste små hænder. 

 

Der er fyldt med jordbær blomster på jordbærplanter i år. Vi glæder os til at smage!

Både hvidløg og rødløg spirer godt i de nye højbede.

Verdens bedste og ikke mindst billigste legetøj! 

Der smages på de syrlige skovsyrer. Mums!

Dild på altanen. Det varer ikke længe før vi kan drysse lidt på vores laksemad.

//Regine Elisabeth

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *