Hjemmelavet vaniljesukker

Jeg har for længe siden gjort det til en vane at komme mine ”tomme” vaniljestænger i et lufttætglas med lidt rørsukker. Når jeg har ca. 7-8 tomme vaniljestænger blender jeg dem med rørsukker og laver på den måde min egen hjemmelavede vaniljesukker. Jeg elsker, at lave mine basis madvarer fra bunden og jeg synes den hjemmelavede vaniljesukker er helt fantastisk. Vi bruger den både oven på skyr/A38, i smoothies, desserter og i syltetøj.

Ingredienser:

  • 1 dl. rørsukker eller almindeligt sukker. Brug endelig sukkeret som vaniljestængerne har lagt i inden.
  • 7-8 brugte vaniljestænger

Fremgangsmåde:

  1. Kom de tomme vaniljestænger i en minihakker eller foodprocessor sammen med rørsukkeret.
  2. Blend indtil vaniljesukkeret har en passende konsistens.
  3. Opbevares i et lufttæt glas.

//Regine Elisabeth

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *