Madplan uge 14

Lyng, stedmoder, tulipaner og citrontimian. 

Endelig har vi fået købt havemøbler til altanan. Fredagens dejlige solskin fik sat skub i processen og allerede fredag aften kunne vi nyde et glas vin på altanen, mens vi så solnedgangen. Vi endte med at købe noget helt andet, end vi egentligt havde besluttet os for – nemlig et lille loungesæt med en 2-personers sofa, to ”lænestole” og et lille bord. Der var et godt tilbud i JYSK, som vi simpelthen ikke kunne stå for. Vi var dog enige om, at vi ikke ville undvære et almindeligt havebord med stole og fik en fiks idé om at bruge vores gamle plankespisebord, som Martin i sin tid lavede. På den måde kunne vi få begge dele til en hæderlig pris. Vi har ikke stole til spisebordet/havebordet endnu, men holder øje med både brugt og gode tilbud, så den samlede pris ikke bliver over de 2000, som vi havde besluttet os for inden.

Smukke blomster og en buksbom fra Rema 1000. 

Jeg har også fået købt lidt potter og blomster til altanen. Det pynter så meget og giver virkelig noget liv derude. Stigen har stadig sin plads på altanen, men kom til at fylde for meget, når det var slået helt som før. Derfor står den nu med ca. 20 cm mellemrum mellem de to sider og på den anden led. Det ser så fint ud! Grillen skulle selvfølgelig også have sin plads på altanen og heldigvis passede den perfekt oven på min gamle æblekasse og gasflasken kunne lige præcis gemmes væk inde i kassen. Vi er så tilfredse med weekendens ”slid” på altanen og håber på at nyde morgendagens eftermiddagssol i loungesættet med en god kop kaffe i hånden.

En ”grillskjuler” og den gamle stige med ny funktion. 

Ingen søndag uden en ny madplan. Mine forældre kom til morgenmad idag kl. 10 og vi nåede akkurat at få handlet til ugen, da vi skulle ned efter rundstykkerne. I eftermiddag skal jeg have lavet en ny portion mayonnaise, rengøre salat og grøntsager til ugen og have bagt et godt grydebrød til vores aftensmad – lammepølser med salat og grydebrød. Jeg har købt nogle valnødder, som jeg vil komme i brødet. Mums 🙂

Madplanen uge 14:

Mandag: Kyllingelasagne med squash, gulerødder, spinat og tomatsauce. Bechamelsoven byttes ud med hytteost. Salat af rodfrugter, babysalat og feta.

Tirsdag: Stegte nudler med forårsløg, champignoner, rød peber og gulerødder. Det hele vendes i en sovs af soya, sesamolie og sukker.

Onsdag; Boller i karry med brune ris, æbletern og peanuts.

Torsdag: Rester eller rugbrød med makrel, æg og karse.

Fredag: Dahl med sorte linser. Dertil hvide ris, fladbrød og salat. (Jeg glæder mig så meget til at lave denne ret. Jeg har spist Dahl-bhat i Nepal utallige gange og ELSKET det – men aldrig selv lavet det!)

Lørdag: Gyros (tykkere fladbrød) med kødboller fra onsdagens boller i karry, tomat, agurk og en cremefraiche dressing.

Søndag: Denne tomatsuppe med pasta og brød.

 

Gummistøvler og en minikost – Luca nyder ”altanlivet”. ♥

Den gamle stige pynter på altanen. 

Så kom krydderurterne ud på altanen. Jeg håber de klarer den!

To stole som denne og en lille sofa – ren nydelse ♥

//Regine Elisabeth

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *