Madplan uge 13

Igår fik vi gjort drivhuset helt rent og fri for ukrudt. Vi fik udvidet vores kartoffelbed, så der er plads til både majs og artiskokker ved siden af i år. Jordbærbedet blev også luet og vores lange stål kasser til altanen blev hentet op og fyldt med jord. Nu mangler vi at lave yderligere to højbede og blande alt jorden i højbedene med spagnum. Vi venter selvfølgelig lidt med at så, men vi skal snart have kartoflerne i jorden. Jeg glæder mig til at nattefrosten er væk, så jeg kan få krydderurterne på altanen! Jeg er begyndt at forspire majs og artiskokker i stuevinduet. Derudover har jeg plantet spiret ingefær og bunden af en bladselleri. Jeg er spændt på om det lykkes.

Altankasserne gøres klar med jord og krydderurter fra sidste års. I lerkrukken har jeg sat ingefær, som skal stå i stuevinduet og suge lys og varme.

Vi er så småt ved at have fundet et havemøbelsæt til altanen. Vi er enige om, at det ikke skal være dyrt, fordi vi sikkert vil have et større bord, når vi ikke skal nøjes med altanen længere 🙂 Derfor har vi fundet et sort non-wood havemøbelsæt med fire stole i JYSK, til mindre end 2000 kr. Det er absolut ikke mit ”drømme” sæt, men til gengæld ganske fint til prisen. På den måde bliver der også lidt ekstra til potter, blomster, bænk osv. til altanen. 🙂

Madplan uge 13

Mandag: Skinkesnitzler med smørstegte små kartofler og ærter.

Tirsdag: Spagetti og kødsovs. Dertil bønnesalat med rødløg og fetaost. 

Onsdag: Frikadeller og kartoffelsalat fyldt med friskhakket persille. 

Torsdag: Rester eller 

Fredag: Kyllingebryst fyldt med hvidløgsost og frisk spinat. Ovnbagte broccolibuketter med parmesan.

Lørdag: Ovnbagt laks drysset med sesamfrø. Dertil brune ris og pandestegte rosenkålsblade. 

Søndag: Grillede lammepølser med salat og hjemmebagt grydebrød. 

Strikkede karklude og meditation ♥ 

//Regine Elisabeth

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *