Iceblend med kaffe og chokolade

Absolut uundværlig til weekendens solskinsvejr! Iskaffe med et strejf af chokolade – mmh. Hvis man vil sætte prikke over i’et, så skal den toppes med flødeskum og chokolade stykker. Luca og jeg nød at sidde på et tæppe på altanen igår, i mens vi lavede vafler, drak iceblends og nød varmen fra solen. Forhåbentligt kommer det til at gentage sig i løbet af weekenden ♥

Vaffeldej, marmelade, sukker, isvand og en iceblend med kaffe og chokolade.

Ingredienser: (1 stort glas eller 2 almindelige glas)

  • 1 dl Espresso (evt. 1 dl. kogene vand med 2 tsk. instantkaffe i)
  • 12 isterninger
  • 1 dl letmælk
  • 1 spsk. kakaopulver
  • 1 spsk. sukker. (tilføj mere sukker, hvis du vil have den sødere)

Fremgangsmåde:

  1. Alle ingredienser kommes i en blender og blendes indtil at isterningerne er knust til en slushice-lignende konsistens.
  2. Toppes evt. med flødeskum og chokoladestykker.

Luca nyder vaflerne og får da også en lille slurk af min iceblend. 

Vaflerne laves på altanen. Hurra for udendørs stikkontakter. 

//Regine Elisabeth

 

(Visited 9 times, 2 visits today)

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *