Søde og sunde mandelcookies

 

De her søde og sunde mandelcookies er den perfekte snack til kaffen, i madpakken eller som weekendhygge til børnene. De er ikke sprøde som almindelige cookies, men bløde, søde og velsmagende kager. Jeg har flere gange lavet dem af mandelpulpen, der er tilovers når jeg laver mandelmælk, men det kan også sagtens laves af mander, der bare blendes fint. Utra sunde er de ikke, for der er både smør, honning og chokolade i, men de mange mandler gør det til en god erstatning for almindelige kager eller andre søde sager.

Ingredienser:

  • 170 g mandler
  • 30 g kokosmel
  • 1 stor moden banan eller 2 små
  • 2 æg
  • 4 spsk honning
  • 25 g. smeltet smør
  • 80 g chokolade (evt. 40 g. hvid chokolade og 40 g. mørk chokolade)
  • 1 tsk bagepulver
  • ½ tsk. vaniljepulver fra Urtekram eller almindelig vaniljesukker
  • en knivspids salt

Fremgangsmåde:

  1. Mandlerne blendes i en foodprocesser eller i en minihakker.
  2. Smørret smeltes.
  3. Alle ingredienser røres sammen i en skål og fordeles i 12 portioner på en bageplade.
  4. Bages ved 180 g (almindelig ovn) i ca. 25 minutter.

God fornøjelse ♥

//Regine Elisabeth

 

(Visited 5 times, 1 visits today)

1 Comment

  1. Pingback: Madplan uge 11 – Frk quintero

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *