Madplan uge 9


Det giver mig SÅ meget energi, at de små forårsblomster endelig begynder at skyde op af den kolde jord og at solen både står tidligere op og senere ned. Pludselig mærker jeg, hvor meget jeg har savnet lyset, varmen og farverne ♥ Det har ovenikøbet fået mig ud at løbe to gange i denne uge. Det har godt nok været længe undervejs, men endelig er det lykkes mig at få løbeskoene på og komme afsted! Jeg krydser fingre for, at min viljestyrke hænger på lidt endnu. Sandheden er, at jeg slet ikke har fået rørt mig nok i den sidste tid! Ja faktisk siden jeg har fået Luca !!! Jeg har godt nok løbet nogle gange og lavet både yoga og styrketræning på stuegulvet, men jeg har kun holdt fast i en kortere perioder. Gåture med Martin og Luca har dog været en fast del af hverdagene hos os, men nu hvor jeg pludselig har gang i både løb og yoga igen, kan jeg mærke at det giver en helt anden energi og overskud. Jeg nyder det ”kick” jeg får, samtidig med at det giver mig endnu større lyst til at spise sundt hele dagen igennem.

DSC09095

Booster immunforvaret med alt hvad jeg kan!!

Jeg har altid hørt musik under mine løbeture, men er nu gået over til at finde spændende og gratis podcasts, som jeg kan høre, mens jeg er afsted. Jeg kan mærke, at det giver mig en helt anden lyst til at tage løbeskoene på, fordi jeg næsten ikke kan vente på at høre interessante og lærerige podcasts på turen. Idag hørte jeg et interview med Chris MacDonald omkring sammenhængen mellem fysisk aktivitet og fysisk og psykisk velbefindende. Yderst interessant til trods for, at det han fortæller ikke er nyt for mig. Det var bare som om, at det var skønt at blive mindet om, hvor vigtig og god løbeturen faktisk er for mig. Hvis i har lyst til at høre podcastet kan i finde det HER. (nr. 77 på listen) På denne side er der faktisk mange interessante podcasts omkring kost, træning og spiritualitet – alle er gratis. Jeg er helt overvældet over denne verden af potcasts på nettet. Der er så mange interessante podcast-kanaler med alverdens temaer! Fremover vil jeg poste inspirerende podcasts her på bloggen, så i også får muligheden for at høre dem 🙂 I må endelig sende links i kommentarfeltet, hvis i har nogle podcast, som i kan anbefale mig at høre.

Madplan uge 9

Mandag: Hjemmelavede forårsruller med svinekød. Dertil en salat med frisk spinat, rodfrugter og ris.

Tirsdag: ”Sundere” hotdogs i hjemmelavet groft brød, karameliserede løg, rå løg, syltede agurker og ketchup. Ovnbagte rodfrugter hertil.

Onsdag: Spagetti og kødsovs med frisk revet parmesan og tomatsalat til.

Torsdag: Rester eller æggemadder med karse.

Fredag: Flæskesteg med pandestegte kartoffeltern krydret med frisk rosmarin. Dertil pandestegte champignon.

Lørdag: Cannelloni med ricotta, spinat og kylling langt på en tomatsovs. Rucolasalat med avokado og feta.

Søndag: Hjemmelavede madpandekager med kødsovs fra onsdag. Dertil hakkede grøntsager (resterne i køleskabet), guacamole og salsasovs.

 

DSC09279

Sødeste hjemmestrik ♥

//Regine Elisabeth

2 Comments

 1. Sanne februar 27, 2017 at 6:43 am

  Hvor lyder det spændende med de Podcasts. Det er nyt for mig. Jeg kender kun Mads og Monopolet men vil helt klart søge andre også.

  Reply
  1. RegineElisabeth marts 4, 2017 at 12:45 pm

   Ja, det er virkelig en stor og ny verden 🙂 Åh ja, det er også godt 🙂 Rigtig god weekend <3

   Reply

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *