Frisk pasta med spinat, cherrytomater og timian

DSC09244To gange i sidste uge, spiste vi den her pastaret til aftensmad. Den ene gang med hakkebøffer og den anden gang med ovnbagt kyllingebryst – begge dele går ualmindeligt godt til smagen af spinat, timian og fløde. Mmmh. Så måske er det noget for jer med en nem og hurtig aftensmad, som både kan serveres i hverdagene og i weekenderne? Det tager maks 20 minutter, at lave pastaretten og ca. 25 minutter, når man regner forberedelse og tilberedning af kød med. Derudover er der stort set ingen opvask bagefter – så i min optik bliver det ikke bedre !!

Ingredienserne er få og simple og så smager det bare himmelsk. Fløde gør altid retter som denne en smule bedre, trods det ikke lige frem er særligt sundt. Vi spiste en grov salat med rodfrugter, hvidkål, citron og olie til, for på den måde at opveje den ”usunde fløde” og kulhydraterne fra pastaen.

Frisk Pasta med spinat, cherrytomater og timian

Ingredienser:

  • 250 g. frisk pasta
  • 250 g. cherrytomater
  • 125 g. frisk spinat
  • 1 stor spsk. timian
  • 1 tsk. salt
  • Kød – evt. ovnbagt kyllingebryst, hakkebøffer, tern af kylling- eller svinemørbrad.

DSC09220

Fremgangsmåde:

  1. Kog den friske pasta i saltet vand
  2. Kom den skyllede spinat og cherrytomater i en stor gryde sammen med fløde, salt og timian.
  3. Når pastaen er kogt kommes den i gryden til de andre ingredienser.
  4. Retten varmes ved medium varme i ca. 10 minutter. (Tomaterne skal være forholdsvis bløde)
  5. Server pastaretten med kødet ovenpå.

DSC09230

DSC09245

//Regine Elisabeth

(Visited 19 times, 1 visits today)

3 Comments

    1. RegineElisabeth marts 4, 2017 at 12:45 pm

      Ja, ikke ? 🙂 Det må i hellere prøve en dag <3

      Reply
  1. Pingback: Ugen der gik.. Og næste uges madplan

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *