Februars To-Do liste

– Hjemmelavet tapas

Det er laaang tid siden sidste indlæg her på bloggen. Mit job og ikke mindst sygedage for både mit og Luca’s vedkommende har taget alt den tid jeg normalt har til at eksperimentere i køkkenet, tage billeder og ikke mindst skrive her på bloggen ♥ Så endelig sidder jeg her foran computeren igen, med stearinlys og kaffe på bordet. Nedenunder sidder Martin og ser TV og Luca sover trygt på hendes værelse. Det er så dejligt afslappende, når jeg trækker stikket og sætter mig her og fordyber mig i mine drømme, ideer og alt det der giver mig energi.

Jeg er blevet enormt glad for min fine indflyttergave, som jeg fik i september. Det var den smukke kalender fra Atelier Aarhus, som jeg sidder med hver eller hver anden aften for at finde ro og overblik i en, til tider, hektisk hverdag. Bagerst i kalenderen foreslog min søster, at jeg løbende kunne skrive de ting, som jeg gerne vil gøre i den kommende måned – og det har jeg selvfølgelig gjort. Jeg synes det er en fin måde at gemme mine håb, ønsker og drømme på ét sted ♥ Nedenfor vil jeg nævne 10 ting, som jeg vil gøre i februar.

DSC09064

  • Lave et fastelavnskostume til Luca. Det skal ikke være noget helt vildt, men alligevel håber jeg at det kan blive fint og sødt. Jeg havde egentligt tænkt at hun skulle være en lille skovtrold, men hun vil vist selv gerne være katten Emil fra Postmand Per 🙂
  • Bage fastelavnsboller. Jeg starter allerede i denne weekend. Martin elsker dem og vi vil selvfølgelig nyde, at vi er ved at være tæt på denne højtid. Jeg vil lave almindelige fastelavnsboller af gærdej, men også wienerbrøds fastelavnsboller (det har jeg aldrig prøvet før, så jeg glæder mig meget til).
  • I weekenden skal Martin og jeg have en kæreste dag. Vi skal lave lækker mad (vi har ikke bestemt os for hvad det skal være endnu) og i biografen og se ”The Founder”. Da vi begge har elsket at arbejde på Mc. D i mange år, så var det selvfølgelig den valget faldt på.
  • Fylde vores skønne lejlighed med smukke tulipaner og andre fine forårsblomster ♥
  • Fortsætte med at dyrke yoga på stuegulvet om aftenen. Jeg er blevet så glad for det og nyder både den kropslige og mentale ro det giver mig. Jeg følger en yoga instruktør på youtube, som hedder Adrian. Der findes garanteret et hav af gode youtube instruktører, men lige nu er jeg ret glad for hende.
  • Læse Hella Joof’s bog: ”Papmaché-reglen”  IGEN. Jeg slugte den på én lørdag og var henrykt. Den kan klart anbefales og den skal helt sikkert gå på omgang blandt min familie, venner og kollegaer, så snart jeg selv har læst den igen. Sikke humoristisk og lærerig.
  • Begynde at gøre altanen klar til foråret. Vi vil også begynde at kigge efter et havemøbler,  som kan passe godt ind på vores store altan.
  • Sidst på måneden skal jeg deltage på et meditationskursus hos FOF sammen med min søster. Jeg glæder mig utroligt meget. Jeg deltog for flere år siden i et 2-ugers meditations kursus i Kathmandu i Nepal. Det var en helt speciel, hård og fantastisk oplevelse, men jeg fik aldrig implementeret meditationen i min hverdag. Det er jeg opsat på nu, ikke mindst fordi jeg kan mærke at jeg har brug for at koble helt af fra hverdagens mange forventninger, forpligtigelser og ansvar – bare i en kort stund hver dag. Jeg glæder mig til at finde ud af hvilken meditationsform jeg skal til at lære om.
  • Sortere i mit tøjskab!!!
  • Spise tapas med min mor og søster på en ganske almindelig mandag aften ♥ Det bliver så hyggeligt.

DSC09055

… Og meget mere af det her i februar selvfølgelig ♥

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *