Brændte mandler

DSC09664

Mmmh – hjemmelavede brændte mandler. Hvor er det bare godt. Julestemningen begynder så småt at komme til mig, selv om det måske stadig er liiidt for tidligt. Jeg elsker julen – julehygge, juleklip, levende lys og ikke mindst julemad 🙂 I aften vil jeg læse i min nye bog – Kvinden i toget af Paula Hawkins – men jeg spiser de usunde, men lækre brændte mandler. Anmeldelse af bogen kommer forhåbentlig snart på bloggen.

Opskrift på brændte mandler

100 g mandler

1 dl. vand

1 dl. sukker

1 tsk. kanel

DSC09660

Alle ingredienser kommes på panden. Massen varmes op til høj varme og omrøres konstant gennem hele processen. Først karamelliseres sukkermassen, efter ca. 5 min. tørrer sukkermassen helt ind og krystalliserer. Til sidst begynder sukkermassen igen at karamellisere og mandlerne tages STRAKS af. Mandlerne skal afkøle på en kold bageplade med bagepapir.

God fornøjelse.

//Regine Elisabeth

Leave A Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *